Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΖΩΝΗΣ!

Επειδή υπήρξαν δύο σχόλια για την παράδοση της πράσινης ζώνης από αναγνώστες αυτού του ιστολόγιου και ταυτόχρονα μία αδράνεια εκ μέρους μου να ασχοληθώ με το θέμα, θα ήθελα κατά πρώτο να ζητήσω συγγνώμη για αυτήν την αδράνεια.

Το σοβαρό θέμα "της πράσινης ζώνης" φυσικά και δε θα περάσει απαρατήρητο από αυτό το ιστολόγιο αφενός διότι ο υποφαινόμενος συνεχίζει να μαζεύει σκουπίδια από το τμήμα της ζώνης, που θεωρεί,  ανεξαρτήτως υπευθύνων, ότι θα πρέπει να συμμετάσχει στη διατήρηση  τουλάχιστον της καθαριότητας και κατά δεύτερο, θα δώσει, (στα προεκλογικά πολλά θα για το Ο.Χ. του νυν Δημάρχου αλλά μηδέν πραγματοποιηθέντα), όλα τα εύσημα, όταν παραλάβει οριστικά "την πράσινη ζώνη" και φυσικά τη διατηρήσει σε κάποιο επίπεδο, διότι αναγνωρίζουμε και τις δυσκολίες που "περνάει" ο Δήμος.

Προς το παρόν είμαστε σε αναμονή, (και ως προς το τμήμα που με αφορά), να γίνει η αλλαγή των ξηρών και μίζερνων δέντρων που θα πρέπει να αντικατασταθούν.

Φυσικά δε χειροκροτώ την πρόθεση και τις υποσχέσεις κάποιων αλλά τα τελικά αποτελέσματα και έχω την εντύπωση, ότι μάλλον αυτό είναι αυτονόητο να συμβαίνει.