Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ!

Η παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ.Σωτηρίου Ντούρου στην 3η Ελληνογερμανική Συνάντηση της Θεσσαλονίκης μετά του κ. Γιόακιμ Φούχτελ, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πλέον σημαντικά ζητήματα του Δήμου μας, όπως αυτό της διαχείρισης των απορριμμάτων, θα επιλυθούν με γερμανική συνταγή! Μπράβο στον κ. Ντούρο! Δείχνει σημάδια ρηξικέλευθου Δημάρχου! Βατοπεδινός!

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ!

* Σε όλο αυτό το χάος του Δήμου Αχαρνών τουλάχιστον το ευχάριστο είναι η εμπειρία που αποκομίζουμε από τους καταστηματάρχες της περιοχής!
Είναι ευγενικοί, ευχάριστοι και εξυπηρετικοί.
Τους αξίζει η υποστήριξή μας στους χαλεπούς αυτούς καιρούς!

* Τελικά ούτε αυτή η Δημοτική Αρχή βάζει μυαλό. Ετοιμάζει, λέει, τις προϋποθέσεις για να πάρει νέο θαλασσοδάνειο. Καλά δεν υπάρχει κάποιος να τους ταρακουνήσει το μυαλό μήπως και συνέλθουν;

* Περιοδίες στους διάφορους οικισμούς της Πόλης για την ενημέρωση των κατοίκων έχει πραγματοποιήσει και πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σ. Ντούρος. Προφανώς θα έχει να τους επιδείξει και το ανάλογο έργο του σε αυτούς τους οικισμούς. Ελπίζουμε να επισκεφτεί και το Ολυμπιακό Χωριό.

* Διάβασα ότι και ο κ. Κασσαβός αναφέρθηκε στη περίφημη λιμνοδεξαμενή Ντούρου αλλά, αν ενθυμούμαι καλώς, ούτε και τα δικά του προγράμματα ήταν κάτι το ιδιαίτερο.

Βατοπεδινός 

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!

Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο www.menidiatis.gr  έστω και τώρα, εντόπισε τις πάλαι ποτέ προεκλογικές εξαγγελίες του νυν Δημάρχου και τις «κράζει» ανάλογα:
Γράφει:
«Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας εξαφάνισης επαληθεύθηκε. Φοβούμενος ότι οι προεκλογικές του υποσχέσεις, που δημοσιοποιήθηκαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της παράταξής του www.­giatinpolimas.­gr, μπορούν, σήμερα, να προκαλέσουν θυμηδία, ο Σωτήρης Ντούρος την «ξεκρέμασε» από το διαδίκτυο και δημιούργησε στη θέση της ιστοσελίδα στο facebookhttp://www.facebook.com/giatinpolimas?fref=ts. Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος της προεκλογικής εξαπάτησης, απλά, θα θυμίσουμε ότι, μεταξύ άλλων, ο Σωτήρης Ντούρος είχε υποσχεθεί ότι θα λύσει το αντιπλημμυρικό πρόβλημα των Αχαρνών με τη δημιουργία τεχνητής λίμνης στη θέση Λουτρό…»
Εμείς για το θέμα έχουμε ασχοληθεί τόσο προεκλογικά όχι μόνο για το ανέφικτο της πρότασης λόγω  της κοινωνικής εμπλοκής του θέματος αλλά και λόγω των σοβαρών τεχνικών προβλημάτων που θα αντιμετώπιζε, (αλλαγή χρήσεων γης, πλήθος μελετών κλπ).

 Επίσης και πρόσφατα αναφερθήκαμε στο θέμα απλά για να υπενθυμίσουμε  τι εστί προεκλογική υπόσχεση made in Douros!
Βλέπε σχετικά εδώ:  « Ο Εξυγιαντής των Αχαρνών»

Αλλά και όταν προήγγειλε τη σχετική υπόσχεση, εκτός των άλλων, υπήρξε αντίδραση και από αναγνώστη του blog, ο οποίος με τίτλο: «ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ», έγραψε:

και έδινε άλλη διάσταση στην προεκλογική εξαγγελία του κ. Ντούρου.

Επιπρόσθετα διαθέτουμε και σχετικά «βίντεο» όπου ο κ. Ντούρος υπόσχεται διάφορα για το Ολυμπιακό χωριό αλλά τίποτε προς το παρόν δεν έχει τηρήσει.
Για μας δυστυχώς για τους διάφορους «ηγέτες»  ισχύει το: Ex nihilo nihil!

Βατοπεδινός