Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΡΕΚΒΙΕΜ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΧΑΡΝΩΝ!

Αυτό εδώ το ιστολόγιο άσκησε σκληρή  αλλά δίκαιη κριτική στον νυν Δήμαρχο κ. Ντούρο, διότι στα προβλήματα του Ολυμπιακού Χωριού τα αντιμετώπισε με την ίδια απαξία όπως και ο προηγούμενος Δήμαρχος κ. Φωτιάδης, που ευτυχώς για τους κατοίκους των Αχαρνών δεν θα μας απασχολήσει πλέον με την παρουσία του ως Υποψήφιος Δημοτικός Άρχοντας. Πάντως του ευχόμαστε περαστικά στο θέμα της υγείας και η στάση μας στο πρόσωπό του είχε να κάνει με τον τρόπο που ως Δήμαρχος επί μια 4ετία χειρίστηκε τους κατοίκους του Ο.Χ. Προσωπικά με τον ίδιο δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε και κρίνεται μόνο πολιτικά όπως κάθε πολιτικό πρόσωπο.

Διαβάζω στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο, ότι ένας ένας εγκαταλείπει το καράβι του κ. Ντούρου και επιβιβάζονται σε άλλα καράβια. Προφανώς οι αποχωρούντες έχουν συνειδητοποιήσει, ότι ο οδηγός του άρματος με το οποίο συμπορεύτηκαν είχε προβλήματα πολιτικής όρασης, αντίληψης, αντανακλαστικών και ίσως να μην είχε και δίπλωμα οδήγησης πολιτικού άρματος. Εμείς αυτό το είχαμε διαπιστώσει από την πρώτη στιγμή, παρότι ήταν ο μόνος από τους υποψήφιους Δημάρχους, ο οποίος το 2010 υποσχέθηκε πολλά για το Ολυμπιακό Χωριό και το μόνο που έκανε ήταν να μαζέψει κάτι σιδερένιους στύλους και ένα μέρος της περίφραξης παρά τις αντίθετες διαμαρτυρίες των κατοίκων.

Τα άλλα που είχε υποσχεθεί, τα έγραψε με άσπρη μελάνι σε λευκό χαρτί και δεν φτάνει αυτό αλλά ζητούσε και τα ρέστα.

Και για να ευλογήσω τα γένια μου. Τις πολιτικές αδυναμίες του κ. Ντούρου για τη διοίκηση του Δήμο Αχαρνών τις έγραψα και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και κατά τη διάρκεια της θητείας του και δεν περίμενα να γίνω μετά Χριστόν προφήτης. Άλλωστε, "Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει".

Να θυμηθώ μόνο την περίφημη πρότασή του  για τη λιμνοδεξαμενή που θα εξασφάλιζε και αντιπλημμυρική προστασία της πόλης και λύση του ζητήματος των τσιγγάνων, ήταν αρκετό για να βγάλω συμπέρασμα.

Πάντως του εύχομαι από αυτό εδώ το ιστολόγιο: Να πάει στο καλό.

Υ.Γ. Συμβουλή από τον Βατοπεδινό: κ. Ντούρο. Μη ξοδεύεστε άδικα σε νέα υποψηφιότητα για Δήμαρχος.