Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Η ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών και πρώην βουλευτής της Ν.Δ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ έδωσε συνέντευξη στο ΑΧΑΡΝΟΡΑΜΑ! http://www.acharnorama.gr

Με χαρακτηριστικό τίτλο: "Τέρμα τα αστεία"!

Το ενδιαφέρον της συνέντευξης, πέρα από το γεγονός ότι ευλόγησε τα γένια του, έκανε μια εκτενή αναφορά στα προβλήματα του Δήμου και τους τρόπους που σκοπεύει να εφαρμόσει για να τα επιλύσει, έστειλε και ένα μήνυμα προς τους κατοίκους του Δήμου, που εκτός των άλλων είπε και τα παρακάτω:
...........Σε αυτόν τον αγώνα κινητοποιούμε όλη την ανθρωπογεωγραφία του δήμου, όλα τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, στο Μενίδι, στους Θρακομακεδόνες, στην Βαρυμπόμπη... Όχι βιλαέτια, όχι ομαδούλες και συμφέροντα. ......Κι είμαι εδώ όχι για να διχάσω αλλά για να ενώσω.

'Οπως βλέπετε το Ολυμπιακό Χωριό τα αγνοεί παντελώς και επειδή η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται, αν και δεν θέλω να φανώ μάντης κακών οιωνών, μάλλον αγαπητοί ολυμπιακοχωρίτες από τον κ. Κατσιγιάννη μην περιμένουμε να ασχοληθεί με την ταπεινότητά μας!

Και για μία κόμη φορά φαίνεται να ισχύει το: "Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα και τα πρόβατα σαράντα."

1 σχόλιο:

  1. Αυτό που έχει ενδιαφέρον από τους υποψήφιους δημάρχους είναι, ότι εμφανίζονται όλοι ανεξάρτητοι και ενωτικοί αλλά πάντα πριν από τις κάλπες. Την επομένη των εκλογών λαμβάνουν κανονικά τον κομματικό μανδύα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή