Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ!



Αύριο 18 - 05 - 2014, οι Δημότες του Δήμου Αχαρνών προφανώς ενθουσιασμένοι από την ποιοτική, ποσοτική και αποτελεσματική διαχείριση των προβλημάτων του Δήμου, τα οποία  o κ. Ντούρος τα αντιμετώπισε με πολυποίκιλες και πολυδιάστατες επεμβάσεις ώστε να επιτευχτεί ο στόχος επιτέλους της δημιουργίας συνθηκών μιας πρότυπης ανθρώπινης πόλης. Κλασικά παραδείγματα αποτελούν:
·         Η επίλυση του χρόνιου προβλήματος της αντιπλημμυρικής προστασίας της Πόλης με την κατασκευή της λιμνοδεξαμενής και του δικτύου ομβρίων
·         Η ολοκλήρωση της ένταξης στο Σχέδιο Πόλης όλων των  Πολεοδομικών Ενοτήτων
·         Η μετατροπή του Ολυμπιακού Χωριού σε Δημοτική Κοινότητα
·         Η αποπεράτωση του αποχετευτικού συστήματος των Θρακομακεδόνων
·         Η αντιπυρική προστασία της πόλης
Και πλήθος άλλων μικρών, μεσαίων και μεγάλων επεμβάσεων για να συντελεστεί το επίτευγμα: ΑΧΑΡΝΕΣ: Η ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
Παρακάτω παραθέτω και ένα φωτογραφικό τεκμήριο από τη φροντίδα της πράσινης ζώνης στο Ολυμπιακό Χωριό, που τεκμηριώνει όλα τα παραπάνω αναφερθέντα:

 Όπως ακριβώς κούρεψαν οι υπάλληλοι του Δήμου το τμήμα αυτό της πράσινης ζώνης και παραμένει μέχρι σήμερα, με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίστηκαν και τα προβλήματα του Δήμου. Για αυτό το λόγο είμαι βέβαιος, ότι οι Δημότες στις 18 θα στείλουν τον κ. Ντούρο να κάνει παρέα με τους κυρίους  κυρίους Φωτιάδη και Στριφτό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου