Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Η ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΞΥΠΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ!

Ως γνωστόν, η Χώρα της Φαιδράς Πορτοκαλέας, κατοικείται αλλά κυρίως διοικείται  από ανθρώπους που χαρακτηρίζονται ή και αυτοχαρακτηρίζονται με βαρύγδουπα προσωνύμια όπως: Διαβόλου κάλτσα, σπίθα μοναχή, σπίρτο αναμμένο, ατσίδα, ξεφτέρι, ράτσα, αλεπού και άλλα παρόμοιας έννοιας και βάρους που δείχνουν υψηλό  IQ.  

Στην πραγματικότητα όμως, αν αναλογιστούμε  την κατάσταση που βρίσκεται η Χώρα, θα αλλάξουμε όλα αυτά τα προσωνύμια σε όλες τις βαθμίδες της διοίκησης αιρετής και διορισμένης με ένα και μόνο χαρακτηριστικό επίθετο: Κουτοπόνηρος. Δηλαδή αυτός που προσποιείται για να πετύχει το σκοπό του.

Βεβαίως, άπαντες οι Κουτοπόνηροι βασίζονται σε ένα αναμφισβήτητο γεγονός. Στην αφέλειά μας. Βλέπουμε το ωραίο και λαχταριστό τέμαχος μετσοβόνε αλλά δε βλέπουμε τη φάκα! Και δόστου χειροκρότημα, εγκώμια, χαρακτηρισμοί, διθύραμβοι και άλλα παρόμοιας εμβέλειας επαίνους και σχόλια. Η φάκα όμως μας έχει μαγκώσει αλλά ω του θαύματος ο Κουτοπόνηρος έχει ήδη βγει λάδι..

Γιασάν του μάγκα του λεβέντη του Κουτοπόνηρου. Με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια!

Υ.Γ. Το συγκεκριμένο ιστιολόγιο είναι τοπικής και μόνο εμβέλειας.

4 σχόλια:

  1. Μου ειχες λείψει βρε άτιμο! Αγχωθηκα για την υγεία σου να σου πω την αλήθεια! Ελπίζω να σαι καλά να σε διαβάζουμε πιο συχνά. Γίνε πιο σαφής πάντως. Τελαυταία όλο γριφους και παραβολές είσαι!
    Περιμενω εξηγησεις να καταλαβω που αναφερεσαι. Και επειδή γράφεις καλά μην γίνεται απλα τοπικό ιστολόγιο. Να αναλάβεις όλο το Δήμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα καλέ μου φίλε! Και πάλι θα παραπονεθώ γιατί δεν γράφεις συχνότερα. Τέλος πάντων! Αφού γράφεις, πα'να πει πως είσαι και καλά!
    Ρε γμτ, μπαίνω όποτε μπορώ για να σε διαβάζω,αλλά μερικά δεν τα πιάνω. Κάνε μου "λιανά το χιλιάρικο" για να καταλαβαίνω περισσότερα. Είσαι απο τους πολύ λίγους που παρακολουθώ.
    Να είσαι πάντα καλά
    ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή Μαρία
    Αν τα γράψουμε "φόρα παρτίδα" θα είναι σκληρά και προς το παρόν έχω την άποψη, να δίνουμε ευκαιρίες μήπως και κατανοηθεί από ορισμένους τοπικούς παράγοντες, ότι η πολιτική δεν είναι προεκλογική υποσχετολογία και μεταεκλογικά άλλα λόγια να αγαπιώμαστε και το κυριότερο να μη μας περνάνε για αφελείς, διότι όλα εδώ πληρώνονται!

    Βατοπεδινός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς ανώνυμο φίλο! Κατά πρώτο υπάρχουν αρκετά αξιόλογα ενημερωτικά και με άποψη ιστολόγια στην περιοχή μας, που καλύπτουν μεγάλο φάσμα τοπικών θεμάτων αλλά και ευρύτερου ενδιαφέροντος, θεωρώ ότι είναι περιττό να επεκταθώ σε θεματολογία αφού υπερκαλύπτεται η πληροφόρηση από πράγματι ποιοτικά ιστολόγια από τα οποία ενημερώνομαι και εγώ προσωπικά. Συνεπώς το ιστολόγιο το προτιμώ περισσότερο αντικομφορμιστικό, (έστω και αν δημιουργεί αντιπάθειες), και θα ανεβάσω κάτι, όταν έχω κάτι να πω! Θεωρώ, ότι μερικές φορές τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται και είναι προφανές σε ποιους ή σε ποιον αναφέρομαι!

    Υ.Γ. 1 Όσο πιο γρήγορα κατανοήσουν οι διάφοροι ταγοί τοπικοί και πανελλαδικοί, ότι τα ψέματα τελείωσαν τόσο το καλύτερο και για αυτούς και για μας και πρωτίστως για τον τόπο μας, διότι φαίνεται να συνεχίζουν να βαράνε το ίδιο βιολί.

    Υ.Γ. 2 και δε ξεχνώ τι υποσχέθηκε να κάνει ο κ. Δήμαρχος για τις Αχαρνές.

    Βατοπεδινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή