Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Η ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ!

Είναι άξιο παρατήρησης το γεγονός, ότι τον κ. Δήμαρχο τον απασχολεί, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, η περίφραξη του Ολυμπιακού Χωριού, ως να είναι το μείζον πρόβλημα του Δήμου Αχαρνών.

Αν παρ΄ελπίδα ανησυχεί ο κ. Δήμαρχος, ότι ως κάτοικοι του Ο.Χ. αισθανόμαστε εγκλωβισμένοι ή έστω γκετοποιημένοι λόγω της περίφραξης μάλλον αδίκως ανησυχεί. Πρωτίστως ανησυχούμε για άλλα πράγματα, προφανώς πιο επείγοντα και δε συμπεριλαμβάνω τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε άπαντες λόγω της κατάστασης στη Χώρα, τα μνημόνια, τις περικοπές και τα μεσοπρόθεσμα προγράμματα άγριας λιτότητας.

Συνεπώς θα "συμβούλευα", (συγγνώμη για το θράσος μου να συμβουλεύω κοτζάμ Δήμαρχο), να ανησυχεί περισσότερο για άλλα πολύ σοβαρότερα πράγματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα  όλων των Δημοτών και που θεωρώ βέβαιο ότι τα γνωρίζει άριστα, από την περίφραξη του Ο.Χ..

Αν πάντως πραγματικά προβληματίζεται για την περίφραξη, όπως γράψαμε και σε παλαιότερο άρθρο μας, θα του συνιστούσα, (και πάλι συγγνώμη), να φροντίσει λίγο να μπει τάξη στο περιαστικό πράσινο στα βόρεια του Ο.Χ. με  ό,τι εκεί συμβαίνει.  Και εμείς θα βρούμε την άκρη με την περίφραξη!

Πάντα με εκτίμησηγια τις ικανότητες του κ. Δήμαρχου!
Βατοπεδινός!

Υ.Γ. Είναι πεποίθησή μου, ότι ουδείς πολιτικός λέει κάτι στο βρόντο αλλά πάντα από τα λεγόμενά του κάτι κρύβεται από πίσω.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου