Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ!

Διαβάζω στο τελευταίο φύλλο της τοπικής εφημερίδας "ΔΕΚΕΛΕΙΑ", ότι θα γίνει συγκέντρωση κατοίκων του Ολυμπιακού Χωριού μετά από πρόσκληση του αρμόδιου Δημοτικού Σύμβουλου του Δήμου Αχαρνών για το Ολυμπιακό Χωριό κ. Παναγιώτη Γκίκα.

Καμιά αντίρρηση!

Και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός: " Κάλιο αργά παρά ποτέ"!

Όμως δε θα ήταν περισσότερο ωφέλιμη, δημιουργική και επωφελής για όλες τις πλευρές, αν προηγούνταν της  συνάντησης, ορισμένες ενέργειες εκ μέρους του κ. Παναγιώτη Γκίκα, με τις οποίες θα έβαζε σε τάξη ορισμένα από τα ζητήματα που μας αφορούν, όπως για παράδειγμα:

1. Να στείλει εργαζόμενους του Δήμου για την κοπή των χόρτων σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και κυρίως στην πράσινη ζώνη. Επίσης να στείλει τους αρμόδιους υπαλλήλους για το τακτικό πότισμα αυτών των χώρων.

2. Ως αρμόδιος Δημ. Σύμβουλος να φροντίσει άμεσα ώστε η λεωφορειακή γραμμή του Χ 504 να πυκνώσει αφού εξ αιτίας των εισηγήσεων του Δήμου ο ΟΑΣΑ κατάφερε να μας απομονώσει από εναλλακτικές γραμμές πρόσβασης στους χώρους δουλειάς. Είναι γνωστό, ότι η μόνη γραμμή που σήμερα εξυπηρετεί τους κατοίκους του Ολυμπιακού Χωριού για να μεταβαίνουν με φυσιολογικό τρόπο στις εργασίες τους είναι το Χ504.

3. Ως αρμόδιος Δημοτικός Σύμβουλος να φροντίσει να στείλει τα κατάλληλα οχήματα ώστε να μεταφέρουν τα κοντέινερ με τα σκουπίδια, τα οποία έχουν παραμείνει στο χώρο αρκετούς μήνες.

4. Επίσης ως αρμόδιος να φροντίσει να μαζέψει ο Δήμος τα αποκαΐδια από τις λεκάνες και να φροντίσει να μην επαναληφθεί το φαινόμενο αυτό! Ως γνωστόν, "το δις εξαμαρτάνειν ουκ ανδρός σοφού".

Αφού λοιπόν έχει υλοποιήσει αυτά τα ολίγα, στη συνάντηση θα "διαβουλευτούμε" για τα υπόλοιπα.

Συνεπώς, είναι δόκιμο να κατανοήσει ο κ. Παναγιώτης Γκίκας, ότι ερχόμενος με "άδεια" χέρια μάλλον δεν είναι διπλωματική κίνηση.

Μετά τιμής
Βατοπεδινός

      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου