Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΟΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!!!

Ο Δήμος Αχαρνών έχει στη δικαιοδοσία του 4 περιοχές για αξιοποίηση, από τις οποίες με σωστή διαχείριση και έσοδα θα εισέρεαν στο Δήμο και πολλά προβλήματα θα μπορούσε να λύσει, ιδιαίτερα στη σημερινή οικονομική συγκυρία!

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος!

1. Εθνικός Δρυμός Πάρνηθας  και η περιοχή "Φύση 2000"!
2. Κτήμα "Αμυγδαλέζας"
3. Τατόι
4. Ολυμπιακό Χωριό

Στον Εθνικό Δρυμό αλλά και στην περιοχή "Φύση 2000", πλήρη απουσία του Δήμου. Προφανώς θα εισπράττει  κάποια έσοδα από το καζίνο αλλά για τον υπόλοιπο "πλούτο" μηδέν!

Το κτήμα της Αμυγδαλέζας, το οποίο θα μπορούσε να αποτελεί πόλο έλξης για τους κατοίκους του Λεκανοπέδιου, κάποιοι ονειρεύονται πανεπιστήμια αλλοδαπών!

Για το Τατόι ούτε λόγος. Κάδους καθαριότητας διαθέτει το Κρυονέρι  και οι "έξυπνοι" τις χάι τεκ  χασισοφυτείες.

Τέλος για το Ολυμπιακό Χωριό, ονειρεύεται χαρτοπαικτικές λέσχες, ξενοδοχεία και "επιχειρήσεις ριλάξ", προφανώς για να μην ταλαιπωρούνται οι Αθηναίοι με το τελεφερίκ αντί για μια περιοχή όντως προσέλκυσης τουριστών από όλο τον κόσμο!
 Και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός: "Με τον ήλιο τα βγάζω με τον ήλιο τα βάζω, τί έχουν τα καημένα και ψοφούν;"

Βατοπεδινός!

Υ.Γ. Κατά τα άλλα τους φταίει η κριτική και όχι η ανικανότητα,  (για να εκφραστώ ηπίως)!

3 σχόλια:

  1. Στην αρχή σε θεωρούσα έξυπνο άνθρωπο αλλά απλά αντιδραστικό. Τελευταία εχω σχεδόν τη βεβαιοτητα ότι κάπου σφαλάρεις. Ατιμη google.. χωρίς κριτήρια αφήνεις τον καθένα να ανοιγει ένα μπλογκ να γραφει τις ανοησίες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι κάνεις Γιάννη;
    Κουκιά σπέρνω!
    Και η Μαρία;
    Και άσπρα και μαύρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ρε μεγάλε ΑΝΩΝΥΜΕ,αλλα πού σφαλάρει-και γα΄...ω τους νεολεξικούς- μήπως μπορείς να μας το πεις;
    Μάλλον θα εννοείς:1)πως σφαλάρει διότι δεν αναφέρει την ορεινή ποδηλασία στην Πάρνηθα και το χώρο που δόθηκε ,έναντι πινακίου φακής(;) στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών..... και πάσης Ελλάδος για τις κατασκηνώσεις της-δίχως να ανακοινώσει πως και οι απλοί δημότες έχουν δικαιωμα μέσω της εκκλησίας και τις ενορίες της,τουλάχιστον του Δήμου μας,να κάνουν αίτηση για να δεχθούν τα παιδιά μας.Η παρακαταθήκη των Ολυμπιακών Αγώνων,στον νέο Ολυμπιακό Καλλικρατικό Δήμο....Μενιδίου πήγε για λίγους και ...λόγιους;
    2.Πως σφαλάρει επειδή ο Δήμος Κρυονερίου πήρε το φιλέτο του Τατοϊου τότε και τώρα που έχει χαρακτηριστεί Μητροπολιτικό Περιφερειακό Πάρκο θα "φτύσουμε αίμα" για να διασυνδεθεί με την Πράσινη Ζώνη του Ο.Χ και το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης" Αντώνης Τρίτσης"-αν και αυτό θα ήταν το μεγαλλίτερο επίτευγμα του Δήμου μας,της Περιφέριάς μας,της σύμπραξης Ανατολικής και δυτικής Αττικής-και θα έφερνε πόρους εσωτερικού και εξωτερικού τουρισμού στο Δήμο...Μενιδίου.Κάτι τέτοιο δεν είδα ,ούτε στην περιβόητη μελέτη -εισήγηση των 300 και πλέον σελίδων του ,ούτε στην μικρή εισήγηση που ποτέ δεν ήρθε στο Δ.Σ του Δήμου ,...Μενιδίου ,η οποία είναι ατεκμηρίωτη κύριοι,και μας έλεγαν πως εμείς δεν ξέρουμε .....διότι δεν είμαστε επιστήμονες και μελετητές και....άσχετοι ... βλάκες κλπ.Ας το πάρουν λοιπόν τώρα το θέμα και το όραμα και ας το τεκμηριώσουν στον ΟΡΣΑ και ας το υλοποιήσουν!Θέλουν βοήθεια;Εδώ είμαστε!
    (3)Διο΄τι ,φίλε μου καλέ μου φίλε ,εσύ που είσαι έξυπνος....αλλά από τι μύτη πιάνεσαι πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει κέρδος από την Αμυγδαλέζα-το γνωστό θέμα με την υποδοχή Λαθρομεταναστών λέω,αφού έχουν διαρεύσει πως "έπεσαν "και "φράγκα" για την αποδοχή.Ακόμα και για τα σκουπίδια θα καταβάλονται από το υπουργείο κονδύλια!Έτσι θα αναπτυχθεί και η εμπορική ζώνη γύρω από το.."Θέμα".
    Συνδυάστε το με την προωθούμενη δεύτερη ανθαγορά και τα "εμπορικά καταστηματάκια" που θέλει να περάσει ως "χώρους αναψυχής" εκεί και να δούμε ποιούς θα ..."κλείσει".
    Είναι πολλά τα .....μάτια .φίλε!Και το κέρδος τεράστιο!
    Ανοίξτε τα πρώτα και διαβάστε ,διαβάστε ,διαβάστε !Μπείτε στον κόπο και αναζητήσετε σοβαρά έγγραφα και τετελεσμενα γεγονότα και νόμους και ....βλέπουμε!
    Π.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή