Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!

 Έτσι παρουσίασε το http://www.acharnorama.gr/ τη διάκριση των Δασκάλων και των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων του Ολυμπιακού Χωριού!
Υπερήφανη έκαναν μία ολόκληρη πόλη δύο νέα σχολεία για το Μενίδι, το 26ο και 29ο Δημοτικών Σχολείων, που βρίσκονται στο Ολυμπιακό Χωριό, καθώς αναδείχθηκαν ως Microsoft Pathfinder School! Αυτό κι αν είναι διάκριση για μία πόλη που είναι στα «πρώτα βήματα» όσο αφορά τις νέες τεχνολογίες και τους υπολογιστές!
Βρε Κομπλεξάρες. ποιο Μενίδι; Πάλι καλά που δε βάλατε "εργατικές κατοικίες πατήματος Δημόγλη". Ούτε το επίσημο όνομα του Καλλικρατικού Δήμου δεν έχετε το θάρρος να βάλετε και μιλάτε ακόμη για Μενίδι;

Τους Γονείς των παιδιών, τους Δασκάλους τους και τα ίδια τα παιδιά του Ολυμπιακού Χωριού έκανε υπερήφανους η διάκριση. Αυτούς, που σε πλήρη εγκατάλειψη από τον Δήμο, (που τις όποιες επιτυχίες πάντα βρίσκεται κάποιος να τις καρπωθεί αλλά στην καθημερινότητα στρίβει άλα γαλλκά),  παλεύουν και  καταφέρνουν σε αυτές τις γεμάτο αντιξοότητες συνθήκες, να διακρίνονται.

Αυτή η καθόλου παραγωγική νοοτροπία μέρους του τοπικού ηλεκτρονικού τύπου, δείχνει τόσο το επίπεδο αυτών των εξωθεσμικών παραγόντων που επηρεάζουν τη Δημοτική Αρχή αλλά και την ίδια τη Δημοτική αρχή, η οποία δεν εννοεί να "ξεκολλήσει" από το αναχρονιστική τοπικιστική αντίληψη και επιτέλους να αρχίσει να δρα ως Καλλικρατικός Δήμος, που εξαναγκαστικά υπερβαίνει τα όρια και τα συμφέροντα του Κέντρου του Μενιδίου και των λεγόμενων ντόπιων.

Ευτυχώς που άλλες ηλεκτρονικές σελίδες των Αχαρνών, παρουσίασαν το θέμα με τον τρόπο που αρμόζει σε αυτή την περίπτωση και δείχνει τη διαφορά νοοτροπίας!

Βατοπεδινός

Υ.Γ. Δηλαδή θέλει να μας πουν τα διάφορα φερέφωνα, που μόνο με το άκουσμα της λέξης "Ολυμπιακό Χωριό" βγάζουν σπυράκια, πως αν αυτό συνέβαινε στους Θρακομακεδόνες, θα έγραφαν για σχολεία του Μενιδίου;
Δεκτή από τους γνωστούς τσάτσους, οποιαδήποτε απάντηση.

2 σχόλια:

  1. Η google δίνει τη δυνατότητα σχολιασμού των θεμάτων του οποιοδήποτε μπλογκέρ και ο υποφαινόμενος ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ δημοσιεύει όλες τις απόψεις είτε θετικές είτε αρνητικές.

    Και αυτό λόγω αρχής! Διότι, ως γνωστόν, άπαντες χαρακτηριζόμαστε από τα ίδια τα γραφόμενά μας!

    Και άπαντες μπορούν να κρίνουν με βάση τη δική τους αντίληψη, άποψη, συμφέρον, διασύνδεση και λοιπές δυνατότητες, τι είναι δίκαιο, κακόπιστο και ψευδές!

    Άπαντες ζούμε εντός των τειχών της Ιερουσαλήμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο/Η Vatopedinos είπε...
    Θα ήταν αδικία να μην αναφέρω τουλάχιστον τις ιστοσελίδες που μου έπεσαν στην αντίληψη, ότι παρουσίασαν το θέμα όπως αρμόζει,ήτοι: Δήμος Αχαρνών, Δ.Σχ. Ολυμπιακού Χωριού!
    Πρόκειται για την:
    1. "Πολιτική των Αχαρνών και των Όμορων Δήμων"
    2. http://www.acharnews.gr/
    3. http://www.menidiatis.gr/
    και για όποια άλλη ιστοσελίδα ή μπλογκ είχε την ίδια αντιμετώπιση!

    5 Σεπτεμβρίου 2012 5:55 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή