Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ!

* Σε όλο αυτό το χάος του Δήμου Αχαρνών τουλάχιστον το ευχάριστο είναι η εμπειρία που αποκομίζουμε από τους καταστηματάρχες της περιοχής!
Είναι ευγενικοί, ευχάριστοι και εξυπηρετικοί.
Τους αξίζει η υποστήριξή μας στους χαλεπούς αυτούς καιρούς!

* Τελικά ούτε αυτή η Δημοτική Αρχή βάζει μυαλό. Ετοιμάζει, λέει, τις προϋποθέσεις για να πάρει νέο θαλασσοδάνειο. Καλά δεν υπάρχει κάποιος να τους ταρακουνήσει το μυαλό μήπως και συνέλθουν;

* Περιοδίες στους διάφορους οικισμούς της Πόλης για την ενημέρωση των κατοίκων έχει πραγματοποιήσει και πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σ. Ντούρος. Προφανώς θα έχει να τους επιδείξει και το ανάλογο έργο του σε αυτούς τους οικισμούς. Ελπίζουμε να επισκεφτεί και το Ολυμπιακό Χωριό.

* Διάβασα ότι και ο κ. Κασσαβός αναφέρθηκε στη περίφημη λιμνοδεξαμενή Ντούρου αλλά, αν ενθυμούμαι καλώς, ούτε και τα δικά του προγράμματα ήταν κάτι το ιδιαίτερο.

Βατοπεδινός 

3 σχόλια:

  1. Δηλαδή ο κ. Ντούρος θα ακολουθήσει το δρόμο που χάραξαν οι προηγούμενοι Δήμαρχοι - Δανειολήπτες;
    Και με τι θα το ξεπληρώσει;
    Με τη λιμνοδεξαμενή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης θεωρώ άτοπη την προσπάθεια του κ.Κασσαβού να συνδέσει την επιστημονική επάρκεια του κ. Ντούρου με την πρότασή του για την κατασκευή λιμνοδεξαμενής. Για το πρώτο ο κάθε επιστήμονας κρίνεται από το έργο του στο συγκεκριμένο τομέα. Για το δεύτερο ο κάθε πολιτικός κρίνεται στο τέλος της θητείας του κατά πόσο οι προεκλογικές του εξαγγελίες έγιναν έργα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με αυτά που διαβάζω στις ηλεκτρονικές εφημερίδες των Αχαρνών αλλά και της ευρύτερης περιοχής που αναφέρονται στα του Δημοτικού Συμβουλίου, στην ποιότητα της σύνθεσής του και στον ίδιο τον επικεφαλής του Δήμου, διαπιστώνω, ότι θα πρέπει να αυτοχαρακτηριστώ "γλύφτης" του κ. Ντούρου.

    Πάντως το ευχάριστο είναι, ότι επιτέλους σοβαροί Αχαρνείς διαπιστώνουν αυτό που υποφαινόμενος είχε εξαρχής εντοπίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή