Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!

Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο www.menidiatis.gr  έστω και τώρα, εντόπισε τις πάλαι ποτέ προεκλογικές εξαγγελίες του νυν Δημάρχου και τις «κράζει» ανάλογα:
Γράφει:
«Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας εξαφάνισης επαληθεύθηκε. Φοβούμενος ότι οι προεκλογικές του υποσχέσεις, που δημοσιοποιήθηκαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της παράταξής του www.­giatinpolimas.­gr, μπορούν, σήμερα, να προκαλέσουν θυμηδία, ο Σωτήρης Ντούρος την «ξεκρέμασε» από το διαδίκτυο και δημιούργησε στη θέση της ιστοσελίδα στο facebookhttp://www.facebook.com/giatinpolimas?fref=ts. Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος της προεκλογικής εξαπάτησης, απλά, θα θυμίσουμε ότι, μεταξύ άλλων, ο Σωτήρης Ντούρος είχε υποσχεθεί ότι θα λύσει το αντιπλημμυρικό πρόβλημα των Αχαρνών με τη δημιουργία τεχνητής λίμνης στη θέση Λουτρό…»
Εμείς για το θέμα έχουμε ασχοληθεί τόσο προεκλογικά όχι μόνο για το ανέφικτο της πρότασης λόγω  της κοινωνικής εμπλοκής του θέματος αλλά και λόγω των σοβαρών τεχνικών προβλημάτων που θα αντιμετώπιζε, (αλλαγή χρήσεων γης, πλήθος μελετών κλπ).

 Επίσης και πρόσφατα αναφερθήκαμε στο θέμα απλά για να υπενθυμίσουμε  τι εστί προεκλογική υπόσχεση made in Douros!
Βλέπε σχετικά εδώ:  « Ο Εξυγιαντής των Αχαρνών»

Αλλά και όταν προήγγειλε τη σχετική υπόσχεση, εκτός των άλλων, υπήρξε αντίδραση και από αναγνώστη του blog, ο οποίος με τίτλο: «ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ», έγραψε:

και έδινε άλλη διάσταση στην προεκλογική εξαγγελία του κ. Ντούρου.

Επιπρόσθετα διαθέτουμε και σχετικά «βίντεο» όπου ο κ. Ντούρος υπόσχεται διάφορα για το Ολυμπιακό χωριό αλλά τίποτε προς το παρόν δεν έχει τηρήσει.
Για μας δυστυχώς για τους διάφορους «ηγέτες»  ισχύει το: Ex nihilo nihil!

Βατοπεδινός

5 σχόλια:

  1. Εσύ Βατοπεδινέ είσαι από τη φύση σου λίγο κακός ή λίγο εκτός τόπου και χρόνου ή τέλος πάντων ζητάς πράγματα ανέφικτα. Δε σε κακολογώ. Αυτός είσαι όπως και να το κάνουμε. Ο άλλος που αναφέρεις όμως ως έγκυρο ηλεκτρονικό τύπο είναι απλά ένας τύπος που γράφει μόνο δια της πληρωμής. Δεν πληρώνεις σε βρίζει. Πληρώνεις, σε γλύφει. Μην λερώνεις το ιστολόγιο σου με τύπους σαν αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Αναγνώστη!

    Προσωπικά ουδόλως με ενδιαφέρει το ποιος ιδιοκτήτης ηλεκτρονικής σελίδας γράφει επί πληρωμή ή όχι! με ενδιαφέρει, αν αυτά που γράφει έχουν βάση και στο συγκεκριμένο θέμα έχει απόλυτο δίκιο, απλά το έγραψε κατόπιν εορτής. Επίσης θα μπορούσα να σου εξηγήσω γιατί το θέμα της "λιμνοδεξαμενής" ήταν μια προεκλογική παπαριά του κ. Ντούρου τόσο τεχνηκά όσο και κοινωνικά αλλά δεν έχει νόημα σε ανθρώπους που κουβαλούν παραταξιακές παρωπίδες.

    Για τους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό μου μπορώ να σου απαντήσω:
    1. Είμαι όντως παλιοχαρακτήρας και παλιάνθρωπος γεμάτος κακία και μάλλον θα πάω στην κόλαση με το στίγμα του κατήγορου του κ. Ντούρου. Δεν είμαι όμως ούτε λαμόγιο, σαν αυτά που κυκλοφορούν στη οδό Φιλαδελφείας ούτε λέω προεκλογικά ψέμματα σαν αυτά του κ. Ντούρου για το Ολυμπιακό Χωριό.
    2. Να είσαι βέβαιος ότι ουδόλως βρίσκομαι εκτός τόπου και χρόνου. Και πολύ καλά γνωρίζω που βρίσκομαι και αν έχει προβλήματα ο Δήμος για αυτό ευθύνεστε εσείς οι λεγόμενοι ντόπιοι που από το 1950 και μετά κάνατε τα πάντα για να φθάσετε τον τόπο σας σε αυτό το αδιόρθωτο χάλι. Δεν το λέω μόνο εγώ, το λένε δεκάδες μελέτες για την περιοχή.
    3. Αυτά που ζητώ Αγαπητέ Αναγνώστη είναι να κάνει ο Δήμος αυτά που πρέπει σύμφωνα με τις συμβατικές του υποχρεώσεις, τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο. Ούτε δρόμους θέλουμε ούτε αποχέτευση ούτε κατασκευή δικτύου όμβριων ούτε τέλος πάντων κάποια υποδομή. Να μαζεύει τα σκουπίδια και να κάνει φροντίζει όπως οφείλει την "Πράσινη Ζώνη", τον ηλεκτροφωτισμό και την καθαριότητα. Και όπως είναι γνωστό για όλα αυτά εισπράττει. Αλλά τον κ. Ντούρο το μόνο που το νοιάζει είναι να αλλάξει το ΓΠΣ, (γιατί άραγε); και να βγάλει την περίφραξη. Ενώ το μόνο έργο που έκανε ήταν η χωματερή πάνω από το Ο.Χ.

    Υ.Γ. Αγαπητέ Αναγνώστη εσύ προσωπικά είσαι ευχαριστημένος από τα έργα και ημέρες του κ. Ντούρου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρότι δεν είμαι μέντιουμ, υποθέτω ότι ο Αγαπητός Αναγνώστης του παρόντος ιστολογίου, προφανώς δεν είναι ευχαριστημένος από τα έργα του κ. Ντούρου!

    Και μπορώ να τον διαβεβαιώσω, ότι έχει απόλυτο δίκιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάζω στο www.menidiatis.gr για το παχύδερμο, τον γελωτοποιό και τον πορτιέρη! Ποιους εννοούσε άραγε ο κύριος;

    Δυστυχώς εμείς οι άλλοι δε γνωρίζουμε όλους τους ντόπιους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω, ότι το άρθρο αναφέρονταν στον Σάλτο και στη Ζέλια στη χώρα των Ιπποπόταμων και όχι για την περιοχή μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή