Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ!!!



Διανύουμε ήδη τον πρώτο μήνα του νέου έτους και η Δημοτική Αρχή πήρε τις γειτονιές και τις ρούγες και κόβει αβέρτα κουβέρτα πρωτοχρονιάτικες πίτες. Παντού εκφωνείτε το τυπικό λογύδριο: «πολλά θα θα θα θα θα θα κάναμε αλλά ας όψεται η κρίση, τα άδεια ταμεία, τα θαλασσοδάνεια και υπεράριθμοι υπάλληλοι» και μένουν οι συνδαιτυμόνες νέτοι σκέτοι! Βέβαια σε κάποιες περιπτώσεις πέφτουν και γιούχα αλλά σιγά μη θιγούν οι υπολήψεις. Εδώ μέχρι και ο Τσέλιγκας έβγαλε γλώσσα, λες και εμείς ζούσαμε σε άλλον κόσμο.

Στη θητεία αυτής της Δημοτικής Αρχής, αναμφισβήτητο γεγονός είναι ότι ο Δήμος θα ανακηρυχτεί πανελλήνιος πρωταθλητής της τρύπας. Δεν υπάρχει δρόμος χωρίς τρύπες. Στο τέλος οι δρόμοι θα έχουν περισσότερο τρύπες από άσφαλτο. Αλλά θα μου πείτε: Οι τρύπες σε μάραναν; Εδώ ένα τμήμα των Αχαρνών έχει γίνει Κολομβία και εκτός από τις κατά διαστήματα, ανακοινώσεις  εξάρθρωσης των αποστημάτων μέσω του Τοπικού Συμβούλιου Πρόληψης Παραβατικότητας και Εγκληματικότητας, η κατάσταση απλά χειροτερεύει.  

Πάντως εμείς στο Ολυμπιακό Χωριό για ένα πράγμα είμαστε σίγουροι: ότι σε μας ο Δήμαρχος δε θα κόψει πρωτοχρονιάτικη πίτα!

Στα δικά μας!


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γεωτρήσεις και η άρδευση της Πράσινης Ζώνης συνεχίζει να βρίσκεται ακόμη στον έλεγχο εταιρίας άρα έχουμε ελπίδες να διατηρηθεί σε κάποιο βαθμό πράσινη. Ο Δήμος όπως φαίνεται δεν έχει καμιά πρόθεση να αναλάβει την πλήρη ευθύνη, προφανώς διότι έχει θέσει σε προτεραιότητα το ξήλωμα της περίφραξης, τα καταστήματα και ό,τι γενικώς μπορεί να του δώσει έσοδο χωρίς να ξοδέψει.

Κατά τα άλλα ο ΣΚΟΧ ασχολείται με πολύ σοβαρά ζητήματα όπως: Την επανασύσταση του ΟΕΚ, την αποπομπή της λεγόμενης Τρόικας, την κατάργηση των χαρατσιών, τη διοργάνωση της Λαϊκής Εξέγερσης και της εγκαθίδρυσης Επαναστατικής Κυβέρνησης Ολυμπιακού Χωριού και άλλα παρόμοια σοβαρά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ανατροπή του πολιτικοοικονομικοκοινωνικού καθεστώτος της Χώρας..

Τα προβλήματα με τη συγκοινωνία, τη καθαριότητα, το φωτισμό, τις υποχρεώσεις του Δήμου, τις αγέλες των αδέσποτων, τους βανδαλισμούς, τις υποχρεώσεις της Π.Ε.Δ.Ε.-Ο.Ε.Κ.&Ο.Ε.Ε. και άλλα παρόμοια μικροπροβλήματα της καθημερινότητας, είναι λογικό να μην καταδέχονται να ασχοληθούν οι μεγάλοι αρχηγοί του ΣΚΟΧ. 

Βατοπεδινός!

3 σχόλια:

  1. Όσες πίτες έκοψε ο δήμαρχος σε όλον τον δήμο κόβει το Ολυμπιακό χωριό μόνο του.
    Κάθε Σύλλογος και πίτα. Σε ποια κοπή πίτας δηλαδή να σας πρωτοέρθει ο δήμαρχος!!! Σε όλες; Ο απρόσκλητος δεν θα έρθει πουθενά υποθέτω.
    Τον κάλεσε κάποιο Σωματείο σας - όπως αρμόζει σε έναν σοβαρό τοπικό πολιτισμένο φορέα - και σας αρνήθηκε;;;;
    Δεν είναι αυτό το στυλ του δήμαρχου μας.
    Και το βλέπεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Αναγνώστη!
    Σχετικά με τις "πρωτοχρονιάτικες πίτες", ειρήσθω εν παρόδω το έθιμο αποτελεί εδώ και αρκετές δεκαετίες κωμωδία αφού ξεκινούν το Γενάρη και τελειώνουν το Πάσχα, δεν έχω σχετική πληροφόρηση, αν δηλαδή προσκαλέστηκε ή όχι. Όμως θεωρώ αυτονόητη υποχρέωση του κάθε Δήμαρχου όπως και κάθε Βουλευτή, να επισκέπτονται τις περιοχές αρμοδιότητάς των σε τακτά διαστήματα για να έχουν επαφή με την πραγματικότητα και όχι με την ευκαιρία κάποιας εκδήλωσης ή γενικότερα ευκαιριών ταρατατζούμ. Δυστυχώς όμως, όταν δεν έχεις να παρουσιάσεις έργο ή ακόμη χειρότερα διατείνεσαι εχθρικά προς μία περιοχή, τότε ισχύει το: "τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι", διότι ενδέχεται η υποδοχή να είναι αρκετά θερμή έως ερυθρόλευκη αναλόγως του προϊόντος υποδοχής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και με την ευκαιρία Αγαπητέ Αναγνώστη να σημειώσω, ότι το Σάββατο που πήγα για ψώνια στην Πάρνηθος, είδα σε κάποιο πεζοδρόμιο να έχουν τοποθετήσει σακιά με άμμο και μου θύμισε κάτι από Έβρο και απόρησα:
    Ακόμη να τη φτιάξει αυτή την αντιπλημμυρική λιμνοδεξαμενή ο Ντούρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή