Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΤΙ ΕΙΧΑ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ!

Δεν αγνοούμε το γεγονός ότι το Τσαντίρ Μαχαλά σε τμήμα του Πολεοδομικού Κέντρου του Ολυμπιακού Χωριού, ήταν επιλογή της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. Αλλά, όπως λέγουν τα κιτάπια και οι σοφοί, στις δραστηριότητες του Δήμου υπάρχει τουλάχιστον συνέχεια όσον αφορά τις βασικές λειτουργίες όπως η καθαριότητα.

Δεν ομιλώ για συνέπεια, διότι αν είναι η συνέπεια της νέας Δημοτικής Αρχής συνέχεια της προηγούμενης, μαύρο φίδι που μας έφαγε.

Συνεπώς το αυτονόητο, δηλαδή ο καθαρισμός των απορριμμάτων που άφησαν τα τσαντίρια, θα έπρεπε άμεσα να αποκομισθούν και δε νομίζω ότι ήταν υποχρέωση της εταιρίας. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να ισχύει ό,τι ισχύει για τις λαϊκές αγορές. Ως γνωστόν, μετά το πέρας της λαϊκής, ο Δήμος αναλαμβάνει για τα περαιτέρω.

Η πραγματικότητα ήδη μας δείχνει και το μέλλον. Η νέα Δημοτική Αρχή θίχτηκε αισθητικά από την παρουσία του συρματοπλέγματος αλλά το σκουπιδαριό την αφήνει αδιάφορη.

Έλεος!

Υ.Γ. Ακόμη και να μην είχε η Δημοτική Αρχή συμβατική υποχρέωση, θα έπρεπε να επιβλέψει ούτως ώστε η περί ου ο λόγος εταιρία να τηρήσει τις υποχρεώσεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου