Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!


Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα του Συλλόγου των Κατοίκων του Ο.Χ. προς τον Υπουργό Οικονομικών 

ΠΡΟΣ ΤΟΝ                                                             ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
                                                                                      ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
                                                                             Κου ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
Ολυμπιακό Χωριό  29-9-11 
Θέμα:  ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΔΕΗ
Σχετικά με την επιβολή του τέλους ακινήτων μέσω της ΔΕΗ  , αιτούμαστε τα ακόλουθα:


a) Να εξαιρεθούν οι κατοικίες του Ολυμπιακού Χωριού από το τέλος αυτό διότι ανήκουν σε φορέα του δημοσίου και όχι στους προσωρινούς  χρήστες  που τις κατοικούν δυνάμει προσωρινών παραχωρητηρίων, και οι οποίοι δεν είναι ιδιοκτήτες αλλά απλοί χρήστες, και χρήστες των ακινήτων ως την οριστική παραχώρησή τους από τον ΟΕΚ


β) Να μας ενημερώσουν με ποιο τρόπο θα εξοφλήσει ο ΟΕΚ τα τέλη που τον βαρύνουν, δεδομένου ότι οι κάτοικοι/ένοικοι του Ο.Χ. αδυνατούν λόγω των οικονομικών συνθηκών να το καταβάλουν οι ίδιοι για λογαριασμό του ΟΕΚ, και με ποιο τρόπο η πολιτεία θα εξασφαλίσει τη συνέχιση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στις κατοικίες Ο.Χ. που ανήκουν στην  ιδιοκτησία της


γ) Επίσης αν αλλάξει το μέτρο περί  φοροαπαλλαγής  των δανείων  πρώτης κατοικίας να συμπεριληφθούν  και οι κατοικίες του Ολυμπιακού Χωριού επειδή εντάσσονται σε αυτή την κατηγορία βάση της κλήρωσης και την διάθεση τους  σε δικαιούχους του ΟΕΚ οι οποίοι δίδουν κάθε μήνα ένα συμφωνηθέν ποσόν  στον λογαριασμό του ΟΕΚ , μέχρι να εκδοθεί το οριστικό τίμημα των σπιτιών  και ορισθεί η τελική δόση των κατοικιών .
Αναμένοντας την θετική απάντησή σας επί των αιτημάτων μας 
Διατελούμε μετά τιμής 
 ΓΙΑ ΤΟ  ΔΣ
Η πρόεδρος                                                            Ο.Γ.Γραμματέας
Πασχαλίδου Εύα                                                       Γκικάκης Βασίλης 


Η απόλυτη σύγχυση να πω;
Η δολοφονία του Συντακτικού να πω;
Το δε γνωρίζουμε τι ακριβώς ζητάμε να πω;
Ειδικά στο σημείο (γ) άραγε τι θέλει να πει ο ποιητής;


Το σημείο (β) σε τι στοχεύει εφόσον με βάση το σημείο (α), ζητάμε να εξαιρεθούν οι κατοικίες του Ο.Χ. άρα σε αυτή την περίπτωση δε θα πληρώσουμε κανένα τέλος για να μας το επιστρέψει ο ΟΕΚ και συνεπώς γιατί να μας κόψουν το ρεύμα και ζητάμε εξασφάλιση από την Πολιτεία; Μήπως εμμέσως πλην σαφώς προτρέπουμε τους κατοίκους να μην πληρώσουν τη ΔΕΗ;   


Για σοβαρευτείτε και όταν στέλνετε έγγραφα σε δημόσιους οργανισμούς και Υπουργεία, επειδή δεν εκπροσωπείτε τον εαυτό σας αλλά όλους τους κατοίκους, να είναι τουλάχιστον στοιχειωδώς κατανοητά και όχι άρτσι μπούρτσι και λουλάς!  Εν ανάγκη ζητείστε βοήθεια! Δεν είναι ντροπή!

2 σχόλια:

  1. Καλά τα λές εσύ,αλλά ποιός σε ακούει;
    Με εξαιρέσεις ορισμένων στο Δ.Σ,μερικοί έχουν χαρακτηριστεί και γραφικοί και τυπολάτρες,πραγματικά συμβαίνει......της επικεφαλίδας σου!
    Είναι δεδομένο φυσικά πως ο ΣΚΟΧ παλεύει και έχει καταφέρει αρκετά!Απλά πρέπει να προσέχει ορισμένα θέματα και να μην τα περνά επιδερμικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά και δεν αναφέρομαι σε όλα τα μέλη του ΔΣ. Και μάτια έχουμε και αυτιά έχουμε και βλέπουμε και ακούμε ποιοι όντως προσπαθούν και ποιοι βαρούν το ντέφι!
    Το κείμενο έχει υπογραφές και σε αυτούς πέφτει το βάρος! Ας πρόσεχαν, για να μην αναφέρω τη γνωστή φράση περί της υπογραφής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή