Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ – Η ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΛΥΣΗ!


Επιτέλους οι κάτοικοι του Ο.Τ. 12 αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, για να δώσουν μόνοι τους τις λύσεις σε ζητήματα που αφορούν τους κοινόχρηστους χώρους του Τετραγώνου και όχι μόνο. Συνεπείς στο ραντεβού, που έδωσαν την περασμένη Κυριακή, συναντήθηκαν ξανά στην πλατεία του τετραγώνου και μέσα από το διάλογο που αναπτύχθηκε για τα γνώριμα, χρονίζοντα και δυσεπίλυτα προβλήματα, αποφάσισαν να παρέμβουν αποφασιστικά για την επίλυσή τους, έχοντας υπόψη τις δυσκολίες που βιώνουμε όλοι μας λόγω της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί στη Χώρα, την αδιαφορία μερικών από μας για το χώρο έξω από το σπίτι μας και την αδιαφορία των αρμόδιων για τα ζητήματα που απαιτούν την παρουσία τους.

Μπορεί να είμαστε άγνωστοι μεταξύ μας και διαφορετικοί αλλά μας ενώνει ο κοινός χώρος στον οποίο ζούμε και μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Είναι φανερό και παρήγορο το γεγονός της συνειδητοποίησης πολλών από μας, ότι πρέπει κατά κάποιο τρόπο να βασιστούμε πρωτίστως στις δικές μας δυνάμεις για  να έχουμε θετικά αποτελέσματα.    

Για την καλύτερη οργάνωση και συντονισμό των απαιτούμενων ενεργειών  θεωρήθηκε επιβεβλημένη η εκλογή Διαχειριστή Τετραγώνου, που θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για τη συνέχιση των απαιτούμενων ενεργειών.

Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

1 σχόλιο: