Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΟΝΟ Η ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ!

Διαβάζω τη σχετική ανακοίνωση της ιστοσελίδας του Δήμου όπου αναφέρει, ότι: "Δήμος Αχαρνών σύμφωνα με την απόφαση του δημοτικού συμβούλιου θα παραμείνει κλειστός επ’ αόριστον μέχρι να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα".

Προσωπικά κατανοώ το ζήτημα των απλήρωτων εργαζόμενων, οι οποίοι ουδεμία ευθύνη έχουν για το κατάντημα ενός από τους ιστορικότερους δήμους της Αττικής και της Ελλάδας. 

Δεν κατανοώ καθόλου μα καθόλου το Δημοτικό Συμβούλιο και τις παρατάξεις που το απαρτίζουν, τον τρόπο που διάλεξαν να αντιδράσουν, (για τη κακομοιριά του ΔΗΜΟΥ έχουν ευθύνη και οι ίδιοι, για να μην το ξεχνάμε).

Κατά την ταπεινή μου άποψη, αν πράγματι θέλουν να δείξουν  αποφασιστικότητα προς το αρμόδιο Υπουργείο, την Κυβέρνηση και ένα θετικό στίγμα προς την Ελληνική Κοινωνία, θα πρέπει να υπάρξει παραίτηση του Δήμαρχου και όλων των Δημοτικών Συμβούλων κα των αναπληρωματικών και ας έρθει ο Σαμαράς με το Βενιζέλο και τον Κουβέλη να αναλάβει το Δήμο.

Να αφεθεί ακυβέρνητος ο δήμος, για να δούμε και τα ανακλαστικά των υπαλλήλων της τρόικα!  

Διαφορετικά, αφήνουν τους κουτσαβακισμούς και προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα, το οποίο, αν πάντα τα έσοδα είναι λιγότερα από τα έξοδα, θα υφίσταται στο διηνεκές!     

Βατοπεδινός!

Υ.Γ. Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους!

2 σχόλια:

  1. Δεν πρέπει επιτέλους η Δημοτική Αρχή να ενημερώσει τους Δημότες που πήγαν τα 28 εκατομμύρια ευρώ των δανείων;
    Ποιά έργα έγιναν, ποιος έφαγε τα λεφτά κλπ κλπ;
    Δεν πρέπει να πάνε κάποιοι από τους υπεύθυνους στο σκαμνί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε τη Δημαρχάρα!

    Εδώ και 2 χρόνια σχεδόν δε μερίμνησε για τους υπαλλήλους του Δήμου να έχουν τουλάχιστον το μισθό τους, (φανταστείτε να μην είχαν γίνει και οι περικοπές των μισθών), η ριζική τροποποίηση του ΓΠΣ το μάρανε και το πολεοδομικό κέντρο του Ο.Χ.!

    Που πας ρε Καραμήτρο ξυπόλητος στα αγκάθια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή