Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!

Ο ΣΚΟΧ λέει, καλεί σε ανοικτή συγκέντρωση στη πλατεία του Χωριού τους κατοίκους του Ο.Χ.. Ξαφνικά οι διοικούντες το Σύλλογο την "είδανε", αλλιώς και λειτουργούν ως μπαλκονάτοι νεοεκλεγέντες αρχηγίσκοι πολιτικού κόμματος και επιθυμούν τη δημόσια αναγνώριση και το χειροκρότημα του λαουτζίκου.

Αν υπάρχουν σοβαρά ζητήματα για το θέμα των σπιτιών μας, δεν έχουν παρά να ακολουθήσουν τις διαδικασίες που αναφέρονται στο καταστατικό του Συλλόγου και να καλέσουν έκτακτη Γενική Συνέλευση των κατοίκων με το σοβαρό θέμα που χρήζει ενημέρωσης, να το συζητήσουμε και να ληφθούν οι κατάλληλες αποφάσεις μέσα από διαδικασίες που επιβάλλει το καταστατικό και υπαγορεύονται από την κρισμότητα του προβλήματος.

Η αντιμετώπιση των κατοίκων ως αγελαία μάζα, δείχνει νοσηρούς και επικίνδυνους για τα συμφέροντά μας εγκεφάλους και είναι βέβαιο, ότι οι σώφρονες κάτοικοι του Χωριού θα τους αντιμετωπίσουν αναλόγως, δηλαδή με πλήρη αδιαφορία.

Υ.Γ. Δεν αρκεί που αντιμετωπίζουμε σε μόνιμη βάση την πλήρη απαξίωση από τη Δημοτική αρχή, προστίθενται και οι μωροφιλόδοξοι νεόκοποι σωτήρες του Ολυμπιακού Χωριού, που κάποτε ούτε με το φανό του Διογένη είχες τη δυνατότητα να τους εντοπίσεις στο Ολυμπιακό Χωριό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου