Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

H ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ!

Στο αίτημά μας για δημοτική κοινότητα ο κ. Δήμαρχος απάντησε:

«Πλάκα κάνετε; Η τύχη του Δήμου δεν είναι για παιγνίδι. Συνεννοηθήκαμε νομίζω. Δεν μπορεί ο καθένας να λέει ό,τι θέλει». 

Ο υποφαινόμενος για την τήρηση των προεκλογικών υποσχέσεων του κ. Δήμαρχου για το Ολυμπιακό Χωριό, (όπου έλεγε ό,τι ήθελε), δεν είχε καμία αμφιβολία, ότι επρόκειτο για κλασικές  πομφόλυγες και Φληναφήματα. Άλλωστε η σοβαρότητα του υποτιθέμενου προγράμματος της παράταξής του, (ειρήσθω εν παρόδω έχει "εξαφανιστεί" προ πολλού από το διαδίκτυο και αμφιβάλλω αν ενθυμείται κάποιος εκ του συνδυασμού του τι ακριβώς περιελάμβανε), φαίνονταν και από την περίφημη πρόταση της λιμνοδεξαμενενής όπου θα έλυνε ταυτοχρόνως το αντιπλημμυρικό και το κοινωνικό πρόβλημα της περιοχής. Και μόνο από αυτό κάποιος με στοιχειώδεις τεχνικές γνώσεις, θα αντιλαμβάνονταν, την "παπαριά". 

Γεγονός είναι, ότι οι δημότες τον πίστεψαν, τον εξέλεξαν, (άλλωστε η άλλη επιλογή είχε δώσει δείγματα γραφής για να μην τον ξαναεμπιστευτούν) και σήμερα "λούζονται" τις συνέπειες. Εμείς που υποπτευόμασταν, ότι οι υποσχέσεις του περί δημοτικής κοινότητας, πληθώρα κηπουρών να φροντίζουν την πράσινη ζώνη, τις βραβεύσεις συγχωριανών μας για τους περιποιημένους κήπους και άλλες παρόμοιες υποσχέσεις σε δημόσιες και ιδιωτικές ομιλίες, δεν ήταν παρά φούσκες και λόγια τα αέρα, "λουστήκαμε"  διάφορους χαρακτηρισμούς.

Πάντως η πλάκα είναι, ότι η τύχη του Δήμου στα χέρια της νυν δημοτικής αρχής πάει από το κακό στο χειρότερο και αυτό το επισημαίνει ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος των Αχαρνών, ο Τοπικός Τύπος, οι κάτοικοι των υποβαθμισμένων περιοχών λόγω της παραβατικότητας και της εγκληματικής δράσης διαφόρων ομάδων και να μην αναφερθώ σε δημοσίευμα όπου ο Δήμος Αχαρνών δεν αναφέρεται ως Δήμος αλλά κάπως αλλιώς.

Προφανώς θα υπάρχουν και ευχαριστημένοι, αυτοί όμως δεν κατοικοεδρεύουν στο Ολυμπιακό Χωριό.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου