Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ!

Μία προσεκτική παρακολούθηση των δύο βίντεο, που δημοσιεύονται στο Ελεύθερο Βήμα και ο πιο αδαείς περί του γνωστού θέματος που αφορά την ίδρυση Δημοτικής Κοινότητας στο Ο.Χ. θα αντιληφθεί:
- Την απύθμενη υποκρισία του Δήμαρχου.
- Την απύθμενη θρασύτητα ενός εκ των Αντιδημάρχων.
- Την άγνοια του Δήμαρχου σε βασικές έννοιες της Ελληνικής γλώσσας
- Την αφέλεια κάποιων "ντόπιων" φωστήρων Δημοτικών Συμβούλων, που νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με τίποτε ταλαιπωρημένους και καταφρονημένους μουζίκους της τσαρικής Ρωσίας και οι οποίοι χρειάζονται τη βοήθεια των Προύχοντων του Μενιδίου, (κούνια που τους κούναγε).

Απλά οι νέες τεχνολογίες, (αφού έτρεξε πολύ νερό στο αυλάκι από την εποχή του Μαυρογιαλούρου), ξεβρακώνουν στην κυριολεξία, τους ντόπιους πολιτικάντηδες, που το σύνθημα της καθημερινότητάς των είναι το: "είπα ξείπα". Αυτό απομένει να το καταλάβουν, όχι οι κάτοικοι του Ολυμπιακού Χωριού, (αυτοί ήδη έχουν "μαζέψει" τη γνώμη τους), αλλά οι υπόλοιποι Δημότες των Αχαρνών, ότι είναι καιρός  να ξαποστείλουν στο σπιτάκι τους στις επόμενες εκλογές, τους κατοικοεδρεύοντες επί μονίμου βάσεως στο Δημορχείο!

Είναι ντροπή για μια πόλη σαν τις Αχαρνές, να μη μπαίνουν μπροστά για να ηγηθούν αυτού του τόπου ικανοί πολίτες και αφήνουν το έδαφος για τους κάθε λογής μαυρογιαλούρους.
 
http://eleftherovima.wordpress.com/2011/04/02/%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%8C-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/

1 σχόλιο:

  1. Άνοιξη!
    Τα χόρτα έχουν φθάσει το μπόι μου και δεν με λένε κοντό!
    Τα προηγούμενα χρόνια, εμείς οι συνειδητοποιημένοι πολίτες, διαθέταμε το χρόνο και το χρήμα για την κοπή των χόρτων στον άμεσο κοινόχρηστο χώρο της "πράσινης ζώνης". Αυτήν την άνοιξη περιμένουμε την πρωτοβουλία της Δημαρχάρας να μας στείλει τα συνεργεία!

    Υ.Γ. Τελευταία οι εισαγγελείς δεν κάνουν διακρίσεις ως προς την ιδιότητα των πολιτών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή