Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Ο ΕΞΥΓΙΑΝΤΗΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

Τελικά η υποφαινόμενη ψηφιακή περσόνα και ιδιοκτήτης του παρόντος μπλογκ, και να  θέλει ν' αγιάσει και να αφήσει στην ησυχία του τον κ. Δήμαρχο, δεν την αφήνουν  τα γεγονότα.

Φυλλομετρώντας τις τοπικές ιστοσελίδες, για να γνωρίσουμε και τον παραπέρα κόσμο, ΜΠΙΝΓΚΟ!!!

Αντιγράφω από το: www.acharnorama.gr

"Τέλος στο χάος της οδού Κύπρου ανακοίνωσε πως θα βάλει ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σωτήρης Ντούρος κατεδαφίζοντας όλα τα αυθαίρετα που βρίσκονται στο σημείο. Την ανακοίνωση έκανε στην χτεσινοβραδινή συνεδρίαση του Συμβουλίου πρόληψης Παραβατικότητας & Εγκληματικότητας του Δήμου Αχαρνών".

«Η Πολεοδομία εδώ και 2 εβδομάδες κάνει καταγραφή στην οδό Κύπρου των αυθαίρετων παραπηγμάτων των τσιγγάνων, ώστε το σημείο που είναι πράσινο, σύμφωνα με το ΦΕΚ, να αποκατασταθεί. Τα παιχνιδάκια του Υπουργείου Δικαιοσύνης πρέπει να τελειώσουν τώρα. Μηδενική ανοχή στην υποβάθμιση της πόλης» δήλωσε ο κ. Ντούρος.

Και τότε με «χτυπάει φλασιά» και άρχισα να ψάχνω τις παλιές μου αναρτήσεις.

Και να εμφανίζεται μπροστά μου η μεγαλοφυής σύλληψη του Υποψήφιου τότε κ. Δήμαρχου:
Θα κατασκεύαζε, λέει, λίμνη ανάσχεσης στην περιοχή Λουτρό και με ένα έργο ταυτόχρονα θα πετύχαινε τρεις (3) στόχους, (με ένα σμπάρο τρία τριγώνια), ήτοι :
  • και το κέντρο του Μενιδίου θα απάλλασσε από τις πλημμύρες
  • και τον οικισμό των αθίγγανων θα διέλυε μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο και την παραβατικότητα στις Αχαρνές
  • και την περιοχή του Λουτρού θα την ανάπλαθε και θα την μετέτρεπε σε πνεύμονα πρασίνου και αναψυχής για τους κατοίκους.
Υποθέτω, ότι το έργο αυτό θα βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο υλοποίησης και αφού καθαρίσει την οδό Κύπρου, φαντάζομαι, ότι θα ακολουθήσει και η Αυλίζα.

Δικαίως λοιπόν πρέπει στον κ. Δήμαρχο να απονεμηθεί ο τίτλος του Μέγα Εξυγιαντή της Πόλης.

 Υ.Γ. Προς το Archanorama:

Είτε Αγαπητέ αναφέρεις το Ολυμπιακό Χωριό "Πάτημα Δημόγλη" είτε "Λεκάνες" είτε " Γκικέϊκα" είτε "Ντουρέϊκα" είτε "Καβαλαρέϊκα, ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και όχι μόνο, το γνωρίζει και το αναφέρει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ και έτσι θα μείνει στον ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ. Σας γράφω αυτό το σχόλιο, με αφορμή την αναφορά σας στην ιστοσελίδα της είδησης της μεταφοράς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ, όπου προσπαθείτε απεγνωσμένα να μην αναφέρετε τη λέξη "Ολυμπιακό Χωριό" αλλά κάτω από τη βαριά πραγματικότητα τη στριμώχνετε μέσα στο κείμενο. 

Σας υπενθυμίζω την περίπτωση των οδών Πανεπιστημίου, Πατησίων και Πειραιώς, τις οποίες ουδείς γνωρίζει ως: Βενιζέλου, 28ης Οκτωβρίου και Τσαλδάρη για να κατανοήσετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ όλοι εσείς, ότι αυτές οι πρακτικές δεν πιάνουν τόπο, όσο και αν προσπαθείτε. Και όσο πιο γρήγορα το κατανοήσετε τόσο το καλύτερο για όλους μας.   

3 σχόλια:

  1. Ρε φίλε!
    Εδώ η Δημαρχάρα απότι ακούω, θα κάνει το Ολυμπιακό Χωριό Τουριστική Περιοχή. Μέχρι και θάλασσα θα φέρει για να θαυμάζουν οι τουρίστες από τις αμμώδεις ακτές την πράσινη ζώνη και θα κωλώσει στους τσιγγάνους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oh my God. Και Pseudo- Theodoros o Σωτηράκης!
    Και γαστρονομικά λάτρης του Bon fillet με γαρνιτούρα φρουτάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορώ για την απορία!
    Μα τον Τουτάτη!
    Φτωχοί άνθρωποι κατοικούν στο Ολυμπιακό χωριό!
    Που να πηγαίνουν σε τελεφερίκια και καζίνα!
    Μια βόλτα θα κάνουν στα μηχανάκια και στα τραπεζάκια του Σωτηράκη στη Διεθνή Ζώνη μήπως κι βγάλουν κανένα ευρουλάκι, για το γάλα των παιδιών τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή