Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ MADE IN NTOUROS!

Τι κι αν στέλνονται έγγραφα στο Δήμο για καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων του Ολυμπιακού Χωριού, που ανά πάσα στιγμή κινδυνεύουν από πυρκαγιά. Τι κι αν διαμαρτύρονται οι κάτοικοι ποικιλοτρόπως για την αδιαφορία των υπηρεσιών του Δήμου, ο Δημοτικός Άρχοντας των Αχαρνών αγρόν αγοράζει  και επεξεργάζεται σχέδια "τουριστικής αξιοποίησης" του Πολεοδομικού Κέντρου και των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού. Κούνια που τον κούναγε.

Πριν από λίγο, πήρε φωτιά ο χώρος του Σκάκι και ευτυχώς κατέφθασε η πυροσβεστική για να τη σβήσει εγκαίρως και να μην επεκταθεί παραπέρα.


'Εχω την εντύπωση, ότι ήλθε ο καιρός να πιάσουμε στε χέρια μας το φραγγέλιο μήπως και βάλουν μυαλό. Διότι μου φαίνεται, ότι αυτοί στο δημαρχιακό μέγαρο, δεν καταλαβαίνουν άλλη γλώσσα.


Βατοπεδινός.



1 σχόλιο:

  1. Την φωτιά στο Ολυμπιακό χωριό την Παρασκευή και 13. το απόγευμα έβαλε με σπίρτα ένα εντεκάχρονο αγόρι. Πρώτα πυρπόλησε τα ξερά χόρτα και μετά φώναζε «φωτιά-φωτιά». Υπάρχουν κάτοικοι μάρτυρες όλης αυτής της σκηνής τρέλας.

    Η παραβατικότητα - όπως βλέπετε - δεν τείνει να εκλείψει, αντιθέτως καλά κρατεί.
    Η πρόληψη παραβατικότητας, είναι κάτι σαν πρόβλεψη και μέσα σε όλο το φιλόδοξο σχεδιασμό της αποτελεσματικής αντιμετώπισής της πρέπει να δοθεί έμφαση πρώτα στην κατάργηση των εξωτερικών αιτιών που την προκαλούν. Αλλά και αυτά δυστυχώς καλά κρατούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή