Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΡΥΠΑΝΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Ας κατανοήσουμε τις οικονομικές δυσκολίες του Δήμου λόγω θαλασσοδανείων υπέρ ψηφαλακίων και άλλων θεάρεστων έργων των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών και να είμαστε συγκαταβατικοί με  τους εκλεγμένους Δημοτικούς Άρχοντες του ποιοτικού ψηφοδελτίου του κ. Ντούρου, διότι λόγω οικονομικής δυσπραγίας του Δήμου, δεν είναι σε θέση να αντιστρέψουν την κατάσταση της καμένης γης που παρέλαβαν και ειδικά τώρα που παραπαίει η ελληνική οικονομία και να προσφέρουν ως ανταπόδοση στους δημότες, αυτά τα ολίγα που δικαιούνται και απορρέουν από την καταβολή δημοτικών φόρων και τελών.

Αλλά πως να είναι κάποιος συγκαταβατικός στις περιπτώσεις σαν τις παρακάτω όπου μήνες τώρα στο πεζοδρόμιο της Πράσινης Ζώνης του Ολυμπιακού Χωριού έχουν σταθμεύσει 2 κάδοι και δεν εννοούν να κουνηθούν από το χώρο; Θαυμάστε τους!!! Άκουσα ότι δεν έχει ο Δήμος λόγω κατάσχεσης το ειδικό όχημα για τη μεταφορά τους. Επιτέλους ας δανειστεί από κάποιον άλλο Δήμο που έχει.




Αλλά και οι ντόπιοι άρχοντες δεν πάνε πίσω. Καλά τα πανηγύρια και οι χοροί μόνο που ξέχασαν να μαζέψουν όλα τα σκουπίδια. Άφησαν μερικές σακούλες για δείγμα. Οι αφίσες δεν υπάρχει λόγος να ξηλωθούν. Θα χρειαστούν για την επόμενη μουσική βραδιά!

Με τον ήλιο τα βγάζω
Με τον ήλιο τα βάζω
Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;
    








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου