Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΘΡΟΥ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ!

Αναδημοσιεύσω το παρακάτω άρθρο της κ. Χατζηδάκη - Βαβουρανάκη χωρίς την άδειά της και της ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη αλλά δεν αντέχω στον πειρασμό!

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ γράφει:Γίνεσαι δήμαρχος αν σε ψηφίσουν ΜΟΝΟ οι δύο στους δέκα; Αν γίνεσαι λέεεειιι…
 
Η συνταγή:
Το παν είναι να βρεις μλκ να σου «δανείσει» καμιά εκατοστή χιλιάδες ευρά. Του λές ότι «μόλις βγείς δήμαρχος θα του τα δώκεις πίσω μαζί με ένα οικόπεδο δωράκι..». Ο μλκς το καταπίνει αμάσητο… και στα δίνει.
Παρεπιμπτόντως: Όταν τα ζητήσει πίσω –ομού με το «δωράκι» - θα καταλάβει ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ότι απλώς είναι αυτό που δείχνει: μλκς. Και τους μλκς δεν τους παίρνει κανείς στα σοβαρά. Τα λεφτά του μλκ παίρνουν μόνο. Τον ίδιο ΠΟΤΕ!!
 
Μετά αναζητάς «συνεργάτες».Ικανούς; Όχι βέβαια!! Αυτοί μόνο προβλήματα δημιουργούν και δεν είναι και μανιτζέβελοι. Αναζητάς χαζοχαρούμενους, ψιλοκαβαλλημένους, φιλόδοξους και γενικά όσους μπορείς να διαχειριστείς και όταν τους λές
-«σκάσε»
..να σκάνε! Κανονικά!Να το βουλώνουν γιατί ποίοι ήτο οι μεσιέ πριχού τους κάνεις «παράγοντες»;;; Οι «τίποτες»ήτονε. Και εσύ ο μάγκας από κει που δεν τους ήξερε «ούτε ο θυρωρός τους» τους έκανες κάτι τις. Άρα σκάνε και λένε και «φχαριστώ».
 
Μετά κονομάς κανα χοντρολαμόγιο που να ξέρει τα κόλπα. ΟΛΑ τα κόλπα: νομικής φύσεως, εδαφικής…φύσεως,τεχνικής φύσεως…espaϊκής φύσεως και τέλος πάντων κρυφομαμούνα που να έχει κάνει επί χρόνια ματσακόνι το «ψιλοχοντροδούλεμα».Και τον κάνεις «εκ δεξιών». Καθ’ όσον άνευ «εκ δεξιών» τι δημαρχαίος θα γίνεις.
 
Μετά, παίρνεις σβάρνα τα σπίτια. ΟΛΑ τα σπίτια της πόλεως. Και σε κάθε σπίτι, αμολάς και μία κατακέφαλη:
-άμα με ψηφίσετε θα βάλω το παιδί στο δήμο..
-..θα σου «απαλλοτριώσω»το οικόπεδο που εκεί που είναι δεν κάνει μία..
-..θα…θα… θα..
 
Όσο να πείς, ένας στους δέκα ή δύο στους δέκα «θα το φάνε». Άρα είσαι εξασφαλισμένος. Πώς; Ιδού…
 
Πιάνεις άλλον ένα που να θέλει –η να λέει πως θέλει- να γίνει δημαρχαίος. Και κάνεις «συμφωνία»:
-θα λάβω εγώ μεσιέ ένα δυαράκι τοις εκατό στα σίγουρα. Τόσους παραμύθιασα. Δεύτερη Κυριακή, τήρα μη συμφωνήσεις με καναν άλλο, με μένα θα τα βρείς. Και ‘γώ ξέρεις. Θα σου ξηγηθώ τζιτζί…
 
Και κάτι από τον δεύτερο και κάτι από τον «τρίτο» που του έταξες «τόσον τοις εκατό για κάθε δάνειον και κάθε δουλίτσα» άντε και μου μοστράρεσαι δημαρχαίος με 20%.Δηλαδή, από τον έρμο λαό, σε θέλουν ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ. Εσύ όμως, γίνεσαι δημαρχαίος του συνόλου της πόλεως εις την οποίαν γουστάρεις καθέκλαν ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.
 
Ε! εσύ, σεβαστή Δικαιοσύνη…Μήπως κάτι δεν πάει καλά με τους Νόμους σου;;;
 
Σας εναγκαλίζομαι αδελφικώς
Μαρία

Σχόλιο συντάκτη!

Προσωπικά γνωρίζω μια περίπτωση που μου διηγήθηκε ένας συμμαθητής μου, όταν ταξίδευε με τα γκαζάδικα!

Στα μακρινά Νησιά Μαϊκάν, υπήρχε ένας μικρός οικισμός της φυλής των Αμοντάβα. Ο υποψήφιος Δήμαρχος του νησιού, διαισθανόμενος το σκληρό ανταγωνισμό στις επικείμενες εκλογές για το Δημαρχείο αποφάσισε να προσεταιριστεί τους Αμοντάβα, πάνω  κάτω με τον τρόπο που περιγράφεται ανωτέρω. Βρήκε λοιπόν τον κατάλληλο σύνδεσμο για να εισχωρήσει στον δυσπρόσιτο οικισμό και αφού έμαθε ποιος ήταν ο διακαής πόθος των, που δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια θέση στην αγορά για την διάθεση της μπανάνας -εθνικό προϊόν των Αμοντάβα. Ο υποψήφιος Δήμαρχος προφανώς σκεπτόμενος με τη λογική "μάζευε και ας είναι και ρώγες", εν προκειμένω ψηφαλάκια, τους υποσχέθηκε με κάθε επισημότητα μια περίοπτη θέση στην αγορά διάθεσης της μπανάνας.

Ήρθαν οι εκλογές και ο περί ου ο λόγος υποψήφιος δήμαρχος τις κέρδισε και αναρριχήθηκε στο ανώτατο τοπικό αξίωμα των Νήσων Μαϊκάν. Και άρχισε να κυλάει νερό στο αυλάκι του χρόνου μέχρι που ήρθε η ώρα να συζητήσουν για τις θέσεις στην αγορά της μπανάνας. Η αντιπροσωπεία των Αμοντάβα με σθένος, με δυνατή επιχειρηματολογία και για ιστορικούς λόγους απαίτησε τη θέση της αγοράς μπανάνας. Ο Δήμαρχος τόχει αποδώ τόχει αποκεί, στριμώχτηκε λίγο αλλά με μια φαεινή ιδέα συνέχισε το παραμύθιασμα.

Σου λέει: Μια φορά έφαγαν το παραμύθι! Είναι δύσκολο να το φάνε και δεύτερη φορά; Και φραπ με στόμφο Μέγα Ναπολέοντα τους υπόσχεται, ότι ανυπερθέτως με το σύστημα ΧΙΨΙ Ωμέγα, θα τους παραχωρήσει τη θέση στην αγορά της μπανάνας.

Ξανά κύλησε νερό στο αυλάκι του χρόνου και έφθασε η ώρα εφαρμογής του συστήματος ΧΙΨΙΩμέγα!  Οι Αμοντάβα, (σαν χάφτες πρωτόγονοι χωρίς εξοπλισμό), ξαναστέλνουν αντιπροσωπεία να ζητήσουν τη θέση στην αγορά της μπανάνας. Και τότε η Δημαρχάρα αφού πλέον δεν είχε άλλο σύστημα να τους παραμυθιάσει τους είπε το σύνηθες σε αυτές της περιπτώσεις: Μλκς να πάτε να γαμ......τε!

Αυτά συνέβησαν στο μακρινό νησί Μαϊκάν και καμία σχέση δεν έχουν με τη γνωστή χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας.

Και εις άλλα με υγεία, ώστε το 2014 να λάβετε τα μέτρα σας! Και που ξέρεις! Με το σύστημα που προτείνεται από την κ. Χατζηδάκη - Βαβουρανάκη μπορεί να γίνει Δήμαρχος και κανένας από τους Αμοντάβα! Διόλου απίθανο.

Ηθικόν δίδαγμα: Αμονταβιανοί και για σας ισχύει η γνωστή σοφή φράση! Που πας ρε Καραμήτρο!!!!!!!

4 σχόλια:

  1. Είναι βέβαιο ότι εχεις δημοσιογραφική στόφα. Οτι τα εχεις βρει με τη βαβουρανακη ειναι αστειο. Επικαλεισαι μια γραφικη που μαζί με τον δικό σας το βασιλοπουλο είναι ο ορισμος του περιγελου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Alter ego της συνεπούς σε προεκλογικές υποσχέσεις Δημαρχάρας!

    Τελικά φαίνεται, ότι οι μόνοι που δεν είναι γραφικοί στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αχαρνών και περιχώρων, είναι οι υποστηρικτές του κ. Ντούρου και οι οποίοι προφανώς ως Α-γραφικοίέχουν πάντα δίκιο!

    Δεν απομένει παρά να συμφωνήσω με σας, διότι ο γιατρός μου είπε σε αυτές τις περιπτώσεις να λέω πάντα ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο γνωστός απλυτος κωλος που βρίζει ανώνυμα και απο το βλογκάκι του και στις χωρίς α@..παρεές των κολητών του.Γνωστότατο λεχριτοειδές που έφαγε και εβαλε καιστις τσέπες αφού το ακατοίκητο αφεντικό του του έμαθε ολα τα κόλπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TORA POY EGINE PERIGELOS O XEKARDISTIKOS GRAFIKOS "ANONYMOS" TOY KOLOY TI EXEI NA PEI? XEFTILISTIKANE OLOI TOY DOUROY OPOS TOYS AXIZE.TO TI SFALIARA EXEI NA PESEI APO TOYS POLITES OYTE POU TO FADAZETE.KALA POY EXOYME AKOMA "GRAFIKOYS".

    ΑπάντησηΔιαγραφή