Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΠΡΥΤΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ!

Διαβάζω στην ιστοσελίδα του Δήμου Αχαρνών ότι:
 
"Το Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών με την Αρ. Απόφ. 222 /14-7-2011αποφάσισε την Δημιουργία  Πρυτανείου Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Μέλη του Πρυτανείου γίνονται όλοι οι διατελέσαντες Δήμαρχοι, Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων, Βουλευτές και πρόεδροι Δημοτικών Συμβουλίων οι οποίοι έχουν ασκήσει τα καθήκοντά στην Γεωγραφική Ενότητα του νέου Δήμου Αχαρνών ή διαμένουν σ’ αυτήν  και δεν είναι εν ενεργεία πολιτικοί."
 
Απορία!!!!
Αν όλοι αυτοί οι πρώην είχαν ικανότητες και ήταν επιτυχημένοι, ο τόπος που διοικούσαν ή τέλος πάντων δραστηριοποιούνταν, θα βρίσκονταν σε άλλο επίπεδο και όχι στο σημερινό χάλι. Διότι δυστυχώς ή ευτυχώς τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και το αποτέλεσμα δε νομίζω αυτούς τους πρώην ούτε τους δικαιώνει ούτε  τους κάνει ευτυχείς και ας με συγχωρήσουν οι μελλοντικοί Πρυτάνεις, που κατά θα άλλα θα είναι αξιόλογοι.
 
Συνεπώς βρε Βατοπεδινέ θεωρείς ότι κακώς γίνεται το Πρυτανείο;
 
Όχι!
Αντίθετα πολύ καλή σκέψη!
Αλλά θεωρώ απαράδεκτο να μη συμμετέχουν σε αυτό άνθρωποι του Δήμου που δεν ήταν ποτέ τους πολιτικοί αλλά σίγουρα θα έχουν να δώσουν τις κατάλληλες προτάσεις για τα ζητήματα που αφορούν το Δήμο.
 
Ή μήπως στην αντίληψη του κ. Δήμαρχου τέτοιοι δεν υπάρχουν! 
 
Και αν το πρόβλημα είναι η επιλογή, ας στείλουν από έναν εκπρόσωπο οι φορείς της Πόλης.     
 
Βατοπεδινός

2 σχόλια: