Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ!



Πριν αναφερθούμε στους δύο μονομάχους θα θέλαμε να δώσουμε ορισμένα στοιχεία για τους υποψήφιους που δεν έχουμε σχολιάσει.

Η κ. Π. Σεπετά δεν ασχολήθηκε με το Ολυμπιακό Χωριό, δικαίωμά της να το αγνοεί αλλά είναι προφανές ότι την αγνόησαν και οι Αχαρνές. Η διακήρυξή της είχε στοιχεία που προσωπικά με ξένισαν και θεωρώ ευτύχημα ότι δε θα συμμετάσχει στη Νέα Δημοτική Αρχή.

Ο κ. Δ. Τσανικλίδης τόσο στην προεκλογική περίοδο όσο και στην εκλογική πέρασε απαρατήρητος.

Ο κ. Π Γρηγοριάδης, ο οποίος τουλάχιστον για το Ολυμπιακό Χωριό δεν ήταν αρνητικός και ελπίζω σε θέματα που αφορούν το Ο.Χ. να σταθεί αρωγός.

Ο κ. Θ. Οικονόμου, αν και αυτός είχε εκφραστεί θετικά για το Ο.Χ. όμως μπορούμε να του καταμαρτυρήσουμε την αρνητική στάση του για το Ο.Χ. στη διάρκεια της θητείας του και στο μόνο ζήτημα που ήθελε τη συνεργασία των φορέων τουΟ.Χ. ήταν στο να εκδιωχθεί το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο. Η στάση του θα φανεί στη συνέχεια.

Τέλος ο Β. Τοπαλλιανίδης δεν είχε τίποτε να προσφέρει όχι μόνο στο Ο.Χ. αλλά και σε όλες τις Αχαρνές. Εδώ ας μου επιτραπεί να σχολιάσω τη στάση του ΚΚΕ, του οποίου εκπρόσωπος στις Αχαρνές είναι ο κ. Τοπαλλιανίδης, (από Μπλογκ αγαπητού μου φίλου αλλά με δικά μου λόγια).
Το ΚΚΕ όσον αφορά τις δικές του επιχειρήσεις εφαρμόζει καπιταλιστικές πρακτικές, (απολύει εργαζόμενους για να μη χρεοκοπήσουν). Αντίθετα από τους καπιταλιστές απαιτεί σοσιαλιστική πρακτική, δηλαδή αυξήσεις και καμία απόλυση.
Για τις εκλογές την πρώτη Κυριακή αν δεν πάμε να ψηφίσουμε, (προφανώς του υποψηφίους του), είμαστε απολιτίκ. Αντίθετα τη δεύτερη Κυριακή καλούμαστε να απέχουμε ως στάση πολιτική.


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΟΝΑΜΑΧΟΥΣ!

Ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Ο Τσέλιγκας είναι εχθρικός προς εμάς και στην περίπτωση που εκλεγεί θα πρέπει να είμαστε επιφυλακή από την πρώτη ημέρα. Ο «Καλλικράτης» προσφέρει τα όπλα για να τον υποχρεώσουμε να σεβαστεί, τόσο τα χρήματά μας όσο και τον τόπο αυτόν που κατοικούμε.
Επαναλαμβάνω!
Από την πρώτη ημέρα.

Για την περίπτωση του ηγέτη του λεγόμενου «ποιοτικού» ψηφοδελτίου είμαι επιφυλακτικός. Όταν μάλιστα παρατηρώ τη γνωστή φωτογραφία με την οποία προβάλλεται στις διάφορες ιστοσελίδες, νοιώθω ανατριχίλα. Προσωπικά δεν τσιμπάω. Και είμαι της άποψης στην περίπτωση που εκλεγεί, δεν πρέπει να του δώσουμε καθόλου χρόνο, τουλάχιστον σε αυτά που δεν απαιτούνται μελέτες, νομοθετικές ρυθμίσεις κλπ όπως καθαριότητα, φρεάτια όμβριων, συγκοινωνία και τα παρόμοια.

Για το ποιος πρέπει να εκλεγεί ας το αποφασίσει η πλειοψηφία των κατοίκων των Αχαρνών.  

Προσωπικά δεν αισθάνομαι να έχω το δικαίωμα να προτείνω, αν και έχω προτίμηση, έστω και κατ΄ ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου