Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ!

Επί 4,5 χρόνια σιωπούσαν εισπράττοντας περί τις 300000 ευρώ τουλάχιστον παραπάνω από αυτά που δικαιούνταν. Επιπρόσθετα επί 8μηνο καθυστέρησαν ή απέκρυψαν να ενημερώσουν στους δικαιούχους του Ολυμπιακού Χωριού για τη διαδικασία.

Και τώρα ας αναφερθούμε λίγο στη διαδικασία!

Περίπου 2600 δικαιούχοι διαμερισμάτων και διαχειριστές των κτιρίων, θα πρέπει:
Άλλοι να χάσουν τουλάχιστον ένα ημερομίσθιο, άλλοι να πάρουν άδεια από την εργασία τους, άλλοι θα αφήσουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, (και δεν αναφέρομαι σε δικαιούχους είτε ανήμπορους είτε κάποιας ηλικίας) και όλοι αυτοί θα πρέπει να τρέχουν μεταξύ ΔΕΗ και Δημαρχείου για να τακτοποιήσουν μία παράλειψη;  κάποιων Δημοτικών υπαλλήλων; ενώ το σωστό θα ήταν το ζήτημα να το τακτοποιήσουν οι ίδιοι οι υπεύθυνοι αυτής της ιστορίας και να μην μας ταλαιπωρούν αδίκως.

Κατά τα άλλα δεν εισέπραττε ο κ. Φωτιάδης φόρους και τέλη από το Ολυμπιακό Χωριό.  

4 σχόλια:

  1. osoi den einai katoikoi OX den katalavainoyn an mporeis perigrace to na katalaboyme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανέβασε άλλη μια ανάρτηση για το θέμα. Κάποιοι χρειάζεται να τα ακούνε τρεις φορές μέχρι να καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βατοπεδινέ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
    και να επιστρέψεις με ανανεωμένο (στα ψηλά βουνά) αέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΠΗΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ Α ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ,ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΤΑΚ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΩ-. ΚΑΤΩ.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΝΗ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ(ΣΚΟΧ) ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΣΚΟΧ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ.
    ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΧ.Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ -ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ Ο.Χ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΕΙΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΟΙ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ Ο.Χ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Α ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΗ.

    ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΙΓΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ Ο.Χ
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ -ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

    Π.Κ
    ΔΣ ΣΚΟΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή