Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Η ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΕΑ!

Διαβάζω στη ιστοσελίδα!
http://www.otyposnews.gr 
Ότι ο Δήμος Αχαρνών θα "κηρύξει το πόλεμο" στο ΙΚΑ και θα γίνει "νέα Κερατέα", αν τελικά  όλες οι υπηρεσίες του ΙΚΑ μεταφερθούν από το κέντρο στο κτίριο στη Λεωφόρο Κύμης στο Ολυμπιακό Χωριό.
Διαβάζω επίσης και την επιχειρηματολογία!

Μάλιστα!


Επιτέλους πείσθηκα, ότι ο κ. Δήμαρχος σωστά παλεύει για τη γη της γιαγιάς του και του παππού του!


Βατοπεδινός!


Υ.Γ. Ευκαιρία ο κ. Δήμαρχος να βάλει μπροστά τη Δημοτική Συγκοινωνία για να καλυφθεί άνετα και ο ΣΚΑ και ο σταθμός της Δεκέλειας και το ΙΚΑ!


 

2 σχόλια:

  1. Κατά την ίδια λογική δεν θα πρέπει να είναι casus belli και η κατ τα άλλα ΣΕ ΔΙΑΓΕΙΑ ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ,ΣΥΝΝΟΜΗ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΗ του Δ.Α για την μή ύπαρξη του οικισμού του Ο.Χ; Να το πούμε ότι θα γίνει του " Ολυμπιακού Ακινήτου" ή έχετε κανένα καλλίτερο logo ;
    Να υπενθυμίσω επίσης πως με το νέο καλλικρατικό σκεπτικό-νόμο ,οι στάσεις του ΟΑΣΑ,έρχονται πλέον στην ευθύνη των Δήμων ,από Ιούνιο ! Αν δεν έχει λοιπόν προγραμματισει κάτι ήδη ο Δ.Α ,θα μπορούσαμε στο Ο.Χ ,δίχως πολλά " έξοδα" για το Δ.Α να στεγάσουμε τις στάσεις που ήδη εξυπηρετούν και που ήδη μια φορά,κατόπιν αιτήματος των κατοίκων,ο ΟΑΣΑ έχει επιτρέψει να αλλαχθούν στη χωροθέτησή τους.Καλό θα ήταν ο Δ.Α να λαμβάνει υπόψιν του τις τοπικές κοινωνίες .Εξάλλου αυτό ορίζεται κυρίως και ιδαιτερως ,ως θεμελειώδη αρχή,στον νΈο Καλλικρατικό Νόμο.
    Τέλος, καλό θα ήταν η νέα Δημοτική Αρχή να μην ξεκινήσει κλείνοντας το ΣΚΑ,στις δυναμικές κινητοποιήσεις,διότι θα κλείσει έτσι την πόρτα που η ίδια άνοιξε λίγες εβδομάδες πρίν.Ίσως να μην ξανανοίξει πάλι.Φαντάζεστε τους υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας να παροτρύνουν τον κόσμο στο κίνημα "καταλαμβάνω ότι θεωρώ πως μου ανήκει";Καλά έλεγαν μερικοί πολιτικοί πως οι Καλλικρατικοί Δήμαρχοι θα είναι "Μικροί Πρωθυπουργοί"!
    Ε ρε μνημόνια(εσωτερικού) που έχουμε να φάμε! Ωπ,να φάμε είπα; Ατυχής έκφραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νομίζω ότι ο δήμαρχος ΣΚΑ και πολύ για όλα αυτά. Εξάλλου οι ...φιλόμουσοι υπήκοοί του είναι ικανοποιημένοι και μόνο με τις κορώνες του.

    Οπερέτα (και αυτή) η υπόθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή