Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!

Διαβάζω στην ιστοσελίδα του  Αχαρνοράματος, ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δημ. Σύμβουλος κ. Τραβασάρος ήταν πυρ και μανία, λέει, κατά του ΣΚΑΪ, που αντί να ξεκινήσει αγώνα κατά των καταπατητών και των διαφόρων παράνομων ή μη δραστηριοτήτων στην Πάρνηθα, δραστηριοποιείται σε πρωτοβουλίες καθαριότητας και μάλιστα φαίνεται το συμπαθή κ. Δημ. Σύμβουλο, να τον πείραξε περισσότερο, γιατί ο ΣΚΑΪ συμμετέχει στην πρωτοβουλία ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ για την εν μέρει καθαριότητα του Ο.Χ., που ως γνωστόν θεσμικά είναι υποχρέωση του Δήμο Αχαρνών, του οποίου Δήμου, ο κύριος Τραβασάρος τυγχάνει να αποτελεί μέλος της αιρετής Διοίκησής του.


Επίσης, συνετό είναι να ενημερώσει κάποιος τον κ. Τραβασάρο, ότι για τις καταπατήσεις στο ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ και για τις παράνομες ή όχι κατασκηνώσεις της εκκλησίας στην Πάρνηθα, κανένας ΣΚΑΪ δεν είναι αρμόδιος για να τις καταγγείλει και να λάβει τα απαραίτητα νομικά μέτρα προστασίας της Πάρνηθας παρά μόνο το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ  και φυσικά σε αυτούς ανήκει και ο κ. Τραβασάρος.


Αντί λοιπόν να κοιτάξει  ο κ. Τραβασάρος τα του Δήμου του, ειρήσθω εν παρόδω, που αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγήν σε όλα τα επίπεδα, τον πειράζει τι κάνει και τι δεν κάνει ο ΣΚΑΪ και ο κάθε ΣΚΑΪ και ωρυόμενος μεταφέρει αλλού και τις δικές του ευθύνες. Αλλά που χάθηκε η τσίπα για να τη βρει ο κ. Τραβασάρος.  









6 σχόλια:

  1. Συνήγορος του Τραβασάρου δεν είμαι, αλλά απ΄ ό,τι διάβασα ο άνθρωπος δεν διατύπωσε καμιά αντίρρηση για τον καθαρισμό του Ο.Χ. Απλά σημείωσε μια παράλειψη του οικολογικού ΣΚΑΪ που συνιστά -και κατά τη δική μου γνώμη- ανακολουθία σε σχέση με την πολυδιαφημισμένη περιβαλλοντική του δράση.

    Παράλληλα, φίλε Βατοπεδινέ, διάβασα όμως και αυτήν την είδηση, που βεβαίως σχετίζεται ΚΑΙ με το Ολυμπιακό Χωριό

    http://dekeleianews.blogspot.com/2011/09/blog-post.html

    Προσωπικά, αλλά και άλλους φίλους νομίζω, θα μας ενδιέφερε η άποψή σου επί του θέματος και κυρίως της διαφαινόμενης προσέγγισής του από τον ΣΚΑΪ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κατάλαβα καλά, ο Σκάι θα αποδείξει ότι η μεταβίβαση του κτιρίου στη μονή βατοπεδίου ήταν νόμιμη!

    Να σας πω τι θεωρώ ωφέλιμο για μας τους κατοίκους του Ο.Χ.! Να δώσει η εταιρία στο κράτος κάτι παραπάνω από τα 41 εκ. ευρώ που είναι δεσμευμένα και να το αξιοποιήσει για τη χρήση που το ήθελε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γαρ πολύ της ...θλίψεως σε κάνει να προβάλεις και να λες ότι θες, καλά κάνεις για να ξέρουμε κι εμείς... ξέρεις κάποιοι παρακολουθούν και δημοτικά συμβούλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι,ναι αυτό είναι αλήθεια,μερικοί παρακολουθούν και δημοτικά συμβούλια. Αντιγράφω σχόλιο από μια άλλη όμορφη ιστοσελίδα ,που έχει σχέση με τα "Τραβασαρικά καθαρίσματα".Προσέξτε παρακαλώ:

    GREEN γράφει:
    September 5th, 2011 at 4:27 pm
    Αναρωτιέμαι, γιατί επελέγη αυτή η χρονική στιγμή, για το “ξέσπασμα” του Θάνου;
    Γιατί ο αγαπητός Θάνος δεν συνεχίζει αυτό που ξεκίνησε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο;
    Όποιος επιθυμεί να δει καθαρά, μέσα από τη θολούρα, ας πάρει τα πρακτικά και τις αποφάσεις της 16ης συνεδρίασης 2011, Απόφαση 160.
    Αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αχαρνών. Αποφάσεις Οργάνων. Δημοτικό συμβούλιο.

    Αν, λοιπόν, θεωρεί, ο αγαπητός Θάνος, ότι υπάρχει κάτι, ας πράξει τα δέοντα στις αρμόδιες αρχές και ας μην …….υποννοεί!
    Τα διάφορα σκουπίδια που πετιούνται και μαζεύονται, ως προς τη συσκευασία τους, έχουν πολλά χρώματα. Κόκκινο, πράσινο, μπλέ, λευκό κλπ. Μερικές φορές είναι πολύχρωμα. Σε άλλους αρέσουν, σε άλλους όχι.
    Εμείς καθαρίζουμε!

    Καλό εεεεε; Τελικά στο Ο.Χ και στο Δήμο Αχαρνών έχουμε πολλά "περισκόπια".Πότε πράσινα,πότε κόκκινα. Πάντως από τα "χώματα αυτά είναι δικά μας",αν και βρώμικα και ακαθάριστα συμπληρώνω εγώ,περάσαμε στο "το ,όχι χώμα,αλλά γρασίδι βάφτηκε κόκκινο".Πάντως το γκαζόν απέναντι από το εκκλησάκι σας,άλλαξε χρώμα-όχι χώμα-και έγινε κίτρινο(απ το κακκό του;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. vatopedine μου αρεσουν οι αποψης σου επιβεβεονουν οτι η οιδεολογηκη σου γενα πηγαζη απο το συγκεκριμενο αυγο ετσι δεν ειναι κωστακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή