Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΧΑΘΗΚΕ Η ΤΣΙΠΑ!


Δελτίο τύπου:

«Ο Δήμος Αχαρνών, σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και την ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Ολυμπιακού Χωριού, διοργανώνουν το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου καθαρισμό στην περιοχή του Ολυμπιακού Χωριού. Ο καθαρισμός θα ξεκινήσει στις 09:00π.μ από την Α΄ Πύλη».

Τελικά οι άνθρωποι είναι τελείως ξετσίπωτοι!

Αντί να σιωπήσουν, (αφού εγκατέλειψαν στο έλεος το χώρο του Ολυμπιακού Χωριού όλο το Καλοκαίρι - και όχι μόνον αυτόν - για τον οποίον έχουν την αποκλειστική ευθύνη σε ότι αφορά την καθαριότητα), έβγαλαν δελτίο τύπου αυτοξεφτίλας!

Τουλάχιστον, αν είχαν την ευθιξία θα έγραφαν, ότι η πρωτοβουλία ήταν της Πολιτικής Προστασίας των κατοίκων του Ολυμπιακού Χωριού και απλά ο ΣΚΑΪ κάνει την πολιτική του και ο Δήμος σύρθηκε εξ ανάγκης, (δεν αποκλείω και λόγω της παρουσίας της κάμερας),  για να πράξει αυτό, για το οποίο, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, εισπράττει κανονικά από τους κατοίκους το χρήμα.

Αλλά που χάθηκε η ντροπή για τη βρουν αυτοί!
Δεν τους αξίζει πλέον να ξοδεύουμε ούτε το σάλιο μας για φτύσιμο!

Βατοπεδινός! 

7 σχόλια:

  1. Στην αρχή υπήρχε το σοκ, η οργή, η απόγνωση, η αδικία και η αγανάκτηση.
    Μετά ήρθε το ξεστράβωμα η λογική, το φως, η ιδέα και η πρωτοβουλία.
    Μπράβο, μας έπνιξε ξαφνικά με τη αγάπη του ο Δήμος Αχαρνών!!!
    Ποιος διοργανώνει; Δεν ακούω…!!! Ο δήμος Αχαρνών ; …..σε συνεργασία με τους τάδε.
    Πλάκα μας κάνετε;
    Γράψε την αλήθεια αν έχεις τα κότσια, εσύ εκπρόσωπε τύπου του δήμου!!!
    Ο δήμος Αχαρνών δεν διοργανώνει, δεν είχε ούτε την ιδέα, ούτε την πρωτοβουλία και ούτε την πρεμούρα,να καθαρίσει το Ολυμπιακό χωριό. Συμμετέχει θέλοντας και μην στην πρωτοβουλία άλλων.
    Της Πολιτικής προστασίας του Ολυμπιακού χωριού που ήταν και η πρώτη που έκανε την επαφή με τον ΣΚΑΙ … ετούτη η αλήθεια.

    Τα ψέματα και οι ιδιοποιήσεις εύκολα διακρίνονται. Και με τέτοια ο τόπος δεν πάει μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενικά βλεπω να σε διακατέχει εντονη οργή.. ισως και κακεντρέχεια.. επειδή είναι σαφές ότι έχεις άγνοια των δεδομένων για τα οποία ο ντούρος είναι βέβαιο ότι δε φταίει.
    Από την κακεντρεχή και ανώνυμη κριτική φίλε βατοπεδινέ θα σου πρότεινα να περάσεις στο πεδίο της δράσης και ίσως κάποια φορά να περάσεις από δημόσια διοίκηση.
    Τότε ειναι βέβαιο ότι θα αναθεωρήσεις πολλά από τα σημερινά λεγόμενά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά και η δική σας κριτική είναι ανώνυμη και άκριτη, γιατί δε γνωρίζετε πραγματικά τη γνωρίζω και τη δε γνωρίζω από δημόσια διοίκηση, για το παρελθόν και το παρόν του Δήμου Αχαρνών και φυσικά ούτε για τις πράξεις μου στα δημόσια δρόμενα.

    Το αν φταίει ή δεν φταίει ο κ. Ντούρος για τα κακώς κείμενα του Δήμου Αχαρνών, ποσώς με ενδιαφέρει. Αλλωστε συγχωροχάρτι δίνει ο πάπας και ο κ. Ντούρος, όπως έδωσε πρόσφατα σε προηγούμενο Δήμαρχο για το γνωστό θαλασσοδάνειο.

    Οι όποιες δικαιολογίες για τα προβλήματα του Δήμου δεν μας αφορούν, γιατί δε τα δημιουργήσαμε εμείς οι κάτοικοι του Ολυμπιακού Χωριού.

    Συνεπώς, για να γνωρίζετε μία και καλή, προσωπικά μου είναι αδιάφορο τι προβλήματα αντιμετωπίζει ο κ. Ντούρος σαν Δήμαρχος, τον κρίνω με τη συμπεριφορά του απέναντι στο Ολυμπιακό Χωριό, για το οποίο ο Δήμος εισπράττει χωρίς να προσφέρει. Το δε παραμύθι, που και χθες ακόμη το ανέφερε στο Σκάι, "ότι δεν παρέλαβε ακόμη", δεν το μασάμε.

    Όταν ο κ. Ντούρος θα κάνει σωστά τη δουλειά του για τα ζητήματα που αφορούν το Ολυμπιακό Χωριό και όχι να προσπαθεί με κουτοπονηριές να ρίχνει στάχτη στα μάτια, να είστε βέβαιος, ότι όντως θα ακούσει και καλή κριτική. Προς το παρόν δεν τη δικαιούται και ούτε θα πουλήσει τσατσιλίκι αυτό εδώ το Μπλογκ!

    Υ.Γ. Επίσης, γνωρίζουμε και τις προεκλογικές του υποσχέσεις σε ό,τι αφορά το Ολυμπιακό Χωριό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακούστε,η αλήθειες πονάνε!
    Επειδή δηλαδή, ο Βατοπεδινός και ο κάθε βατοπεδινός και ο κάθε κάτοικος και ο κάθε κάτοικος του Ο.Χ λένε την πλήρη αλήθεια,είναι κακεντρεχείς;
    Ανώνυμη είναι επειδή επιβάλλεται ,φίλε ανώνυμε αναγνώστη και επιρρίπτοντα ευθύνες!Αυτοί είναι οι κανονισμοί στα μπλόγκς και αυτός είναι ένας από τους βασικούς κανόνες του διαδικτύου.Το οτι ξεκίνησε ελεύθερο και για όσο θα παραμένει ,να ακούγεται κάθε άποψη,κάθε φωνή ,χωρίς να στιγματίζται κανείς.Αν οι φωνές αυτές γίνουν πλήθος αγανακτισμένων,η εκάστοτε εξουσία τις λαβαίνει σοβαρά υπόψιν της και ενδεχομένως να τις φοβάται!
    Ας το καταλάβουν λοιπόν ορισμένοι οτι όλα αλάζουν,όχι βέβαια ΌΛΑ προς το βέλτιον,αλλά τα μπλογκς είναι ένα από αυτά ΤΑ ΚΑΛΑ!
    Εσύ γιατί παραμένεις ανώνυμος είπαμε;
    Εσύ γιατί γίνεσαι υπερασπιστής συγκεκριμένου ονόματος (και προσώπου και κατ΄επεκταση πολιτικού χώρου,ιδεών κλπ);
    Και που ξέρεις, εσύ ,αν ο Βατοπεδινός δεν έχει περάσει στο πεδίο της δράσης ;Φίλε ,μην κοιτάς τί κάνουν οι άλλοι ,αλλά τί κάνεις εσύ!Αν ΕΣΥ με το ΕΓΩ σου,ΜΠΟΡΕΙΣ να ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙΣ σε κατι θετικό και άλλούς;!
    Δηλαδή,εσύ ή το όνομα που υπερασίζεσαι έχετε περάσει από δημόσια διοίκηση και ξέρετε;Και πως είσαι ,τόσο σίγουρος,πως ο Βατοπεδινός δεν ξέρει από δημόσια διοίκηση;Οι νόμοι που αναφέρει κατα καιρούς και τα σχόλιά του ,άλλο μου δίνουν να καταλάβω εμένα!
    Πάντως,καλό θα ήταν να μην μπερδεύουμαι το αιρετό αξίωμα με την γνώση του διοικείν και της δημόσιας διοίκησης γενικότερα.Πάρε παράδειγμα ,τον υπουργό που ανάγκασε σε παραίτηση την κυρία της επιτροπής του προϋπολογισμού!
    Θα μου πεις και ποιός είμαι εγώ, που υπερασπίζομαι τον Βατοπεδινό,και γιατί κλπ,κλπ;...........
    ΕΊΜΑΙ Ο.....ΚΑΝΕΝΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Βατοπεδινέ,
    Μάλλον δεν τα θες να δεις την αλήθεια κατάματα!
    Λοιπον, εχουμε και λέμε:
    Ζείτε σε έναν οικισμό μακράν τον κορυφαίο στην Ελλάδα.
    Ναι έχει προβλήματα συντήρησης, αλλά μήπως έχεις αναλογιστεί πόσα τ.μ. κοινόχρηστων υποδομών και πρασίνου αντιστοιχούν σε καθέναν από εσάς σε σχέση με αυτά της υπόλοιπης πόλης (και με όλων των υπολοίπων πόλεων);
    Πως πιστευεις ότι όλο αυτό το πράσινο μπορεί να συντηρηθεί; Αν πληρώνατε περίπου 3πλάσια δημοτικά τέλη από αυτά των υπολοίπων κατοίκων της πόλης ισώς και να ειχες δικιο ως προς την ανταποδοτικότητα.
    Αν εν τέλει θεωρείς ότι τόσο αδικείστε, πάρε και τους υπόλοιπους 10.000 ενεργούς κατοίκους (;) του Ο.Χ., κατεβείτε στην αθήνα και διεκδικείστε αυτά που θεωρείτε ότι σας στερεί το κράτος.
    Ο Δήμος Αχαρνών, κατά την άποψη μου, είναι κλινικά νεκρός. Μην περιμένεις λοιπόν θαυματα.
    Οι προεκλογικοί αγώνες διακρίνονται από όνειρα και οράματα, γιατί δεν είμαστε ικανοί ως πολίτες να στηρίξουμε αυτόν που δε θα σου τάξει αλλά αντίθετα θα σου πει την πικρή αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ Αναγνώστη!
    1. Οι κλινικά νεκροί θάβονται και τους τελούν τα εννιάμερα, σαρανταήμερο κλπ και κλίνει ο κύκλος!
    2. Μιλάω για τα στοιχειώδη δηλαδή να καθαρίζει τους δρόμους και να μαζεύει τακτικά τα σκουπίδια, πράγμα που δεν κάνει.
    3. Αν ο Δήμος δεν μπορεί να αντεπεξέλθει, ας ζητήσει ο κ. Ντούρος από το φίλο του και συνδαιτύμονα Πάγκαλο και από τους κοπτόμενους περί των ιερών και οσίων του Μενιδίου Χριστοφοράκου και Μπούρα, να ενεργήσουν για την ανεξαρτητοποίηση του Ολυμπιακού Χωριού και έτσι ο κ. Ντούρος θα βρει την ησυχία του και ας κόψει το λαιμό του ο Ρέππας, τι θα κάνει με εμάς!

    Μπορεί ο κύριος Ντούρος και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, να ωρύονται στο Δημοτικό Συμβούλιο για την πάππου προπάππου προγονική γη, αλλά σήμερα η κατάσταση είναι διαφορετική και πρέπει αφενός να το συνειδητοποιήσουν και αφετέρου να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Έχουν και τα γένια και τα χτένια!

    Υ.Γ. Για το κόψιμο των χόρτων σε περιουσία μη κοινόχρηστη, υπάρχει σχετική νομοθεσία για την αυτεπάγγελτη επέμβαση του Δήμου και ποιος πληρώνει το μάρμαρο αλλά έχει τα κότσια να το κάνει;
    Αυτά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aφού φίλε αναγνώστη ανώνυμε θέλεις να δεις την αλήθεια κατάματα ,πάρτην!
    1.Το Ότι ζούμε στον" μακράν κορυφαίο οικισμό " είναι αλήθεια κατά ένα μέρος!Από την κορυφή εύκολα κατρακυλάς μέσα σε 6 χρόνια και αν φτάσει δεκαετία μπορεί να πιάσει πάτο με αυτή την κατάσταση.Η ΆΝΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΤΏΣΗ ΜΙΑ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ!Και αυτό είναι και πρόβλημα,εκτός όλων των άλλων φορέων και υπηρεσιών της Πολιτείας,και του Δήμου Αχαρνών που ήξερε τα πάντα για το Ο.Χ από το 2002 και όταν έφτασε η στιγμή του,μας πέταξε,αδιαφόρησε και κάνει την πάπια.Και για να μην μακρυγορώ στην ανάλυση για αυτό,ας μην έδινε την συγκατάθεσή του ,τότε το δημοτικό συμβούλιο για το χώρο.Από τη στιγμή που ήξερε ,είναι αδικαιολόγητο! "Τή φης,ουκ αν οίδας,μή λέγεις"
    Οιδοίπους Τύραννος!
    2.Στους κατοίκους του Ο.Χ έλαχε ο κλήρος και η ιερή υποχρέωση να διαφυλλάξουν τον τόπο και να τον στήσουν πάλι στην κορυφή για΄΄ολη την Αττική,για όλη την Ελλάδα.Το πνεύμα του Ολυμπισμού μας διακατέχει,αλλά ...μήπως έχουν πάρει σπίτι στο Ο.Χ και 200 οικογένειες που ήταν δημότες ,ήδη,Αχαρνών;Μήπως δεν κατοικούσαν στο Δήμο Αχαρνών;Μήπως οι Μεγάλοι Γηγεννείς Αχαρνείς και οι πνευματικοί ταγοί της πόλης είναι παρόντες;Για τα χώματά τους,έστω,ρε γαμώτο!
    3.Σε κάθε κάτοικο του Ο.Χ αντιστοιχούν 21 τ.μ ελεύθερου χώρου και χώρου πρασίνου!Το μεγαλλίτερο ποσοστό ,σχεδόν, για πόλη οικιστικού ιστού γενικής κατοικίας σε όλη την Ευρώπη!Την ίδια ώρα ο μ.ο στις ευρωπαϊκές χώρες ειναι 15-17 τ.μ και έναντι ,μόλις 7-11 στην Αθήνα.Και λοιπόν;Μήπως έχουμε και τα πρωτεία σε ευρωπη για την κατάντια;Και φταίνε μόνο οι κάτοικοι για αυτό;Η Π.Ζ γιατί δεν έχει χαρακτηριστεί πάρκο και να υλοποιηθεί πλήρως το φεκ και όλα τα φεκ για το Ο.Χ;Ο Δήμος δεν φέρει καμμία ευθύνη;Αν όχι να δηλώσει τη Αδυναμία του και να προχωρήσει αυτό που λέγεται ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ,ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΤΑΝ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ Ο.Χ!ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΛΙΔΙ!ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ!ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο Δ.Α ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΜΗΛΑ Δ.Τ ΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ!ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΥΨΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ,ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ Ο.Χ-ΣΤΟΛΙΔΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ,ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ Ο.Χ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΝΙΔΙΟΥ.ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΡΑΚΙΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!ΚΛΠ!ΑΡΑ ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ! ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ; ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ -ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΟΠΩΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ-ΒΛΕΠΕ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ-ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ -ΩΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ;ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Ο.Χ;
    4.Και ποιός σου είπε πως αυτό δεν έχει γίνει,όταν έπρεπε,και δεν θα ξαναγίνει ,όταν πρέπΕι ; Αλοίμονο ,όμως ,αν φτάνουμε σε αυτό τον τρόπο!
    5.Ελπίζω ,τώρα που γράφω και λέω την πικρή αλήθεια να με ψηφίσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή