Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!

Πληροφορήθηκα, για τη "διαμαρτυρία" με τη μορφή παραπόνου του κ. Δήμαρχου σε Δημότη, την ημέρα της καθαριότητας του Ο.Χ. από την πρωτοβουλία της Πολιτικής Προστασίας, ότι η συμμετοχή στη δράση στοίχισε στο Δήμο 15000 ευρώ για υπερωρίες, πετρέλαια, βενζίνες και λοιπά έξοδα.

Πέρα από το γεγονός της αμφισβήτησης του ποσού, που υποτίθεται, ότι ξόδεψε ο Δήμος, θα μπορούσαμε  στον κ. Δήμαρχο, να του θέσουμε και το παρακάτω ερώτημα:

κ. Δήμαρχε, προκειμένου να μη ξοδεύεται τόσα πολλά χρήματα σε αυτούς τους χαλεπούς οικονομικά καιρούς για το Δήμο, στον οποίο ηγείστε, να στέλνετε τους εργαζόμενους της καθαριότητας και τους κηπουρούς τις καθημερινές ούτως ώστε να γίνονται οι εργασίες χωρίς επιπλέον κόστος.

Επίσης, θα μπορούσε, όπως έχει κάθε δικαίωμα, να διεκδικήσει τα χρήματα από τον ΟΕΚ, (σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία), αφού προηγουμένως θα είχε καταγράψει το σύνολο των τετραγωνικών μέτρων των χόρτων που έκοψαν οι υπάλληλοι του Δήμου.

Πάντως, στη "διαμαρτυρία" του κ. Δήμαρχου μπορούμε να του υπενθυμίσουμε το γεγονός ενός εγγράφου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, που υποχρέωνε το Δήμο να λάβει τα απαιτούμενα μέτρα για την κοπή των χόρτων στο Ολυμπιακό Χωριό. Και εμείς, (όπως έχουμε κάθε δικαίωμα) πιστεύουμε, ότι ο κ. Δήμαρχος αφού έκανε την ανάγκη φιλότιμο, συμμετείχε στην πρωτοβουλία της Πολιτικής Προστασίας και του Σκάι, καλύπτοντας κατά κάποιο τρόπο και την υποχρέωση που απόρρεε από το σχετικό έγγραφο.

Φαίνεται γενικώς, ότι η κουτοπονηρίστικη τακτική στη Χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, έχει πέραση, μέχρι που τελειώνουν τα ψέματα και αρχίζει το δράμα.      

Βατοπεδινός!

5 σχόλια:

  1. Για να εχεις και κανα σχόλιο στις γεμάτες κομπλεξισμό αναρτήσεις σου σου στέλνω την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται, ότι οι αλήθειες τσούζουν!
    Δεν πειράζει, θα σας περάσει!
    Προς το παρόν η κουτοπονηριά καλά κρατεί!
    Να τον χαίρεστε το Δήμαρχό σας, που κάποιοι του έμπλεξαν και εγκώμια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν συτή η φραστική σου επιθετικότητα στον «κομπλεξικό Βατοπεδινό» είναι έμπλαστρο για τις δικές σου κομπλεξικές πληγές, τότε κύριε «καλημέρα» συνέχισε να τον διαβάζεις.

    Δωρεάν ψυχοθεραπεία σου προσφέρει ο άνθρωπος, φιλανθρωπικό έργο επιτελεί, χωρίς να το έχει καταλάβει.

    Εσύ κάνεις, σαν να τον έχεις παντρευτεί τον δήμαρχο για να το στηρίζεις τόσο πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γρήγορα ξεχνάει κι ο βατοπεδινός τη στήριξη του στον δήμαρχο με ένα να δούμε στο τέλος βέβαια για να είναι τάχα μου "μέσα" Εξυπνάδες φτηνές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Βατοπεδινός ούτε ως ψηφιακή περσόνα, με τα κείμενά του στήριξε κάποιον υποψήφιο Δήμαρχο προεκλογικά, αλλά ούτε ως φυσικό πρόσωπο συμμετείχε στα ταρατατζούμ των υποψηφίων.

    Ο έχων υπομονή διαβάζει τα άρθρα του και βγάζει συμπεράσματα!
    Αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή