Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ!

Σας παρουσιάζω μερικούς υποψήφιους. Η παρουσίαση θα κλείσει με την οριστικοποίηση υποψηφιοτήτων.

Πρώτος και καλύτερος ο νυν Δήμαρχος Αχαρνέων Παναγιώτης Φωτιάδης. Χαρακτηρίζεται για το θάρρος του ή για το θράσος του. Να διεκδικεί δεύτερη θητεία σε μια καθόλα αποτυχημένη πρώτη θητεία μάλλον περί θράσους πρόκειται και όχι περί θάρρους!

Ο νυν Δήμαρχος Θρακομακεδόνων Θέμης Οικονόμου. Αυτός τουλάχιστον χαρακτηρίζεται από ένα προσόν. Κάνει έργα. Το αν λειτουργούν τα έργα, είναι μια άλλη υπόθεση.

Ο Γιώργος Λέκκαςπου ήταν ο επίσημος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές αλλά στη στροφή ο αντάρτης Φωτιάδης.

Ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης υποψήφιος Δήμαρχος που ονειρεύεται να κάνει τις Αχαρνές πρότυπη κομμούνα κάτι ανάλογο με την πρότυπη πόλη του Ολυμπιακού Χωριού.

Ο Σωτήρης Ντούρος. Η ελπίδα των Ολυμπιακοχωριτών. Αυτός που σύμφωνα με τους υποστηρικτές κατοίκους του Ολυμπιακού Χωριού, που ακόμη δεν τον είδανε Γιάννη βάπτισαν, θα αλλάξει εκ βάθρων το Δήμο και θα μετατρέψει το Ολυμπιακό Χωριό από ρημαδιό σε Σύγχρονη Πρότυπη Πόλη.

Ο Δημήτρης Τσανικλίδης. Δεν έχω στοιχεία θα μάθω και θα ενημερώσω.

Ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης. Άλλος ένας υποψήφιος που φιλοδοξεί να μεταμορφώσει τις Αχαρνές.

Ο Γιάννης Κασσαβός. Τι να σας πω. Όπου γάμος και χαρά αυτός πρώτος. Φροντίζει να παραθερίσουν οι Μενιδιάτες στο Παλαιοχώρι Πάρνηθας και ο Δασάρχης δεν τους αφήνει να χτίσουν μερικά εξοχικά. Παλεύει όμως να μη γίνει ο Βιολογικός στο Καζίνο γιατί σου λέει χάνεται το λίπασμα στον υδροφόρο ορίζοντα της Πάρνηθας. Φυσικά πρώτος και στις θρησκευτικές εορτές. Όπου πανηγύρι πρώτος και καλύτερος ο υποψήφιος Δήμαρχος. Φαίνεται ότι βαδίζει στα χνάρια του μακαρίτη Αναγνωστόπουλου που δεν άφηνε κηδεία για κηδεία.

Πάντως φιλοδοξεί να λύσει το πρόβλημα των ομβρίων και των φτωχών στις Αχαρνές!

2 σχόλια:

  1. Φίλε μου η κριτική είναι το πιο εύκολο πράγμα. Μπορείς να λες ή να γράφεις πολλά χωρίς να είναι απαραίτητο να τα εδράσεις.
    Μήπως, εκτός από την συνολική ειρωνεία έχεις να καταθέσεις και άποψη;

    Νάσος Βαλαβάνης
    Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
    με την παράταξη "για την πόλη μας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κύριε Βαλαβάνη!
    Και η κωλοτούμπα είναι πανεύκολη!
    Δεν νομίζετε;
    και με την ευκαιρία!
    Καλό θα είναι ο κύριος Ντούρος να αποδέχεται το παρελθόν και να μη παραπληροφορεί τους κατοίκους του Ολυμπιακού χωριού, ότι δεν υπήρξε ποτέ αυτόμ που του καταμαρτυρούν οι "Νέοι Στόχοι"!

    Η ειλικρίνεια κερδίζει, το ψέμμα χάνει!

    Υ.Γ. 1 Προσωπικά προτιμώ να βλέπω έργα. Και να είστε βέβαιος κ. Βαλαβάνη τα έργα θα εκτιμηθούν, όποιος και να είναι αυτός!
    Υ.Γ.2 Για την περίπτωση του κ. Κασσαβού σε σχέση με το Ολυμπιακό Χωριό και τις αθλητικές εγκαταστάσεις όπως και του κυρίου Στάμου έχετε να πείτε τίποτε ως συνδυασμός; και πολύ ευχαρίστως θα το αναπαράγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή