Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΥΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΜΑΛΩΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Ο Δήμος Αμαρουσίου σε μια έκταση στο ΟΑΚΑ, η οποία φαίνεται ότι του ανήκει, (ανεξάρτητα αν έγινε η διαμόρφωση με τα χρήματα του δύσμοιρου Ελληνικού  Λαού), ερίζει με τον ΟΑΣΑ για άγνωστους σε μας λόγους,  με αποτέλεσμα να κλείσει το χώρο στάθμευσης στο ΟΑΚΑ.

Συνέπεια αυτού του γεγονότος είναι ότι σήμερα δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ με το Χ40 και Χ41. Δηλαδή το Ολυμπιακό Χωριό και αρκετοί εργαζόμενοι κάτοικοι των Αχαρνών είναι χωρίς συγκοινωνία.

Να μια ευκαιρία του Συλλόγου των Κατοίκων αύριο στις 24/09/2010 στις 07 και 30  με την επίσκεψη του Τηλεοπτικού Σταθμού Άλτερ για την εκπομπή του κ. Αυτιά να δώσει ανάγλυφα το τραγελαφικό της υπόθεσης, που όμως στερεί από δεκάδες εκατοντάδες κατοίκους τη δυνατότητα να πάνε στη δουλειά τους και να απαιτήσει εδώ και τώρα λύση.

Από τον Δήμαρχο Φωτιάδη και τους υποψήφιους Δημάρχους δεν περιμένω καμία προκοπή!

Εκεί που χρειάζονται έργα, είναι μόνο λόγια, άσε που είναι και βραδυφλεγείς! Και αν έχω άδικο, ιδού η Ρόδος ιδού κι το πήδημα.

Υ.Γ. Να μια ευκαιρία για το ΔΣ του Συλλόγου να δώσει σοβαρό και αξιοπρεπές στίγμα και να δικαιολογήσει την παρουσία του.

1 σχόλιο:

  1. Τελικά φαίνεται ότι το Δ.Σ. μόνο για τη μόστρα στις κάμερες των Τηλεοπτικών Σταθμών είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή