Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ!

Για την εξυγίανση, την αναμόρφωση ή και την επέκταση της Πόλης των Αχαρνών θα εκπονήσω νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο για να τεθεί υπό έλεγχο και να κατευθυνθεί η χωροχρονική ανάπτυξη της πόλης, με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα από τεχνική, οικονομική, κοινωνική, αισθητική και πολιτισμική άποψη.

Το νέο Ρ.Σ. θα διερευνήσει  την ευρύτερη περιοχή της πόλης, θα αναλύει την υπάρχουσα κατάστασή της, θα διατυπώνει τις εξελικτικές πολεοδομικές τάσεις, θα συνθέτει τις διάφορες Πολεοδομικές Λειτουργίες, θα διατυπώνει την πολιτική εφαρμογής τόσο Νομοθετικά όσο και ως προς την οικονομική και τεχνική υλοποίηση του Προγράμματος.

Για την υλοποίηση του νέου Ρ.Σ. και με δεδομένο ότι ως υποψήφιος Ψηφιακός Δήμαρχος δεν υπολογίζω το πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό κόστος , διότι το αναμενόμενο αποτέλεσμα θα είναι πολλαπλάσιο και μόνο προς όφελος της Πόλης και των Κατοίκων της, θα εφαρμόσω στην πράξη πλέον, μέρος της άποψης Στιλιανού Παττακού, την οποία είχε εκφράσει στο παρελθόν για την πόλη της Αθήνας: "μπουλντόζες και ισοπέδωμα"!

Με μπουλντόζες λοιπόν θα διαπλατυνθούν όλοι οι κεντρικοί και ημικεντρικοί δρόμοι, θα δημιουργηθούν άνετα πεζοδρόμια για τους πολίτες και θα διανοιγούν νέοι δρόμοι ώστε η κυκλοφορία στην Πόλη να είναι ανάλογη των σύγχρονων ευρωπαϊκών πόλεων.

Επειδή θα υπάρχουν ενστάσεις ως προς την εφαρμογή του Νέου Ρυθμιστικού Σχεδίου, προκαλώ τους υποψήφιους Δημάρχους, να μας αναφέρουν με ποιο τρόπο και σχέδιο θα κάνουν ανθρώπινη πόλη αυτό το πολεοδομικό έκτρωμα που λέγονται Αχαρναί!

Υ.Γ. Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ για να δούμε την εφαρμογή των πολεοδομικών σχεδίων του Νέου Δήμαρχου!

1 σχόλιο:

  1. Α όλα κι όλα!
    Στο Ρ.Σ. δεν προβλέπω λιμνοδεξαμενή στον πρόχειρο καταυλισμό των ΡΟΜΑ!
    Έχω πιο δραστική λύση!
    Θα τους στείλω στον Σαρκοζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή