Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Ποιος θα την κάνει;
Μα ο συνδυασμός  "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΧΑΡΝΩΝ" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βασίλη Τοπαλλιανίδη.
Ιδού:

«Το ψηφοδέλτιο ανατροπής κι ελπίδας της παράταξης, της παράταξης που παλεύει για να ανατραπεί η αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, του Μνημονίου, του «Καλλικράτη και του Ευρωμονόδρομου. Η παράταξη που χτίζει τη κοινωνική συμμαχία για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης που καταργεί την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο» όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στην ανακοίνωση της Παράταξης.

Δηλαδή το πρόβλημα των Αχαρνών ΔΕΝ είναι: Τα όμβρια, το κλείσιμο των ρεμάτων, η ανεργία, η εγκληματικότητα, τα ναρκωτικά, η απόλυτη αναρχία στη δόμηση, τα χρέη, το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων κλπ κλπ κλπ αλλά  "ο Καλλικράτης", η  "Τρόικα", η Ε.Ε. κλπ κλπ κλπ.

Δηλαδή, αν βγει  Δήμαρχος Αχαρνών ο κύριος Βασίλης Τοπαλλιανίδης, στην  Ελλάδα θα εξαλειφθεί η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο; Θα ανατραπεί ο Καπιταλισμός στη Χώρα; Θα φύγει η τρόικα; Θα αναλάβει η κυρία Παπαρήγα Πρωθυπουργίνα;

Οψόμεθα για τους σύγχρονους ερυθρούς Μαυρογιαλούρους!


                                              

1 σχόλιο:

  1. Έχω την εντύπωση ότι ο κύριος Τοπαλλιανίδης πήρε στα σοβαρά τις δηλώσεις του Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, ο οποίος ως γνωστόν, από το βήμα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, προέβλεψε οσονούπω το τέλος του καπιταλισμού και αποφάσισε να επιβάλλει τη Λαϊκή Δημοκρατία στις Αχαρνές!

    Από τη σαρία του Αχμαντινετζάντ στη σαρία της Λαϊκής Δημοκρατίας Αχαρνών του Τοπαλλιανίδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή