Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ: ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΑΠΑΝΗ!

Παρότι η σφαίρα είναι ένας καλός τρόπος περιγραφής της Γης, εν τούτοις το μοντέλο της επίπεδης Γης είναι ακόμη καλύτερο.

Για να περιγράψει κανείς την κατάσταση όλων των επιπέδων που συνιστούν την Πόλη των Αχαρνών, (με εξαίρεση το Λαό της), μόνο αν κάνει χρήση της πλήρουςς επιπέδωσης, (ισοπέδωσης), θα μπορέσει να αναδείξει αποτελεσματικούς και ρεαλιστικούς τρόπους διόρθωσης των πραγμάτων.

Και οι ρεαλιστικοί τρόποι επίλυσης των προβλημάτων πρέπει πρωτίστως να βασίζονται στην υφιστάμενη πραγματικότητα και στην ειλικρίνεια των συνεπειών που προκύπτουν από τις ενέργειες επίλυσης των προβλημάτων.

Για την οικονομία της συζήτησης θα αναφέρω ένα μόνο παράδειγμα:

Αν δεν ενημερώσεις τον κάτοικο των Αχαρνών ότι η λύση της παροχέτευσης των ομβρίων υδάτων, θα έχει, εκτός των άλλων, και σοβαρή κοινωνική δυσαρέσκεια για ορισμένους, και να είσαι αποφασισμένος να το κάνεις ανεξαρτήτου πολιτικού κόστους, διαφορετικά δεν πρόκειται ποτέ να το λύσεις οριστικά, θα παίρνεις ημίμετρα και οι Αχαρνές θα μετατρέπονται σε κάθε βροχόπτωση σε λιμάνι. Τελεία και παύλα

Για να σταθώ λοιπόν σε αυτό, μέχρι στιγμής δε διαπιστώνω αποφασιστικότητα από κανέναν  από τους Υποψήφιους Δημάρχους. Συνεπώς, και η επόμενη τετραετία θα κυλήσει στο θέμα αυτό στα επίπεδα: "μια από τα ίδια"!

Υ.Γ. Έχω την επίγνωση ότι αυτή η ιστοσελίδα δεν έχει ούτε το βάρος ούτε το μέγεθος ώστε να επηρεάζει καταστάσεις και να πείθει σε αλλαγή θέσεων αλλά είναι ένας από τους τρόπους έκφρασης  των προσωπικών απόψεων,  χωρίς να στερεί από κανέναν το δικαίωμα να διαφωνεί πλήρως ή και μερικώς με τις απόψεις αυτές. Κάποιοι Συμπολίτες μας, θεώρησαν σωστό να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια των Υποψηφίων Δημάρχων. Αφού το θεώρησαν αυτοί σωστό, καλώς έπραξαν. Προσωπικά, έχω την άποψη, ότι δεν είναι το μείζον, αν συμμετέχουν στο Νέο Δημοτικό Συμβούλιο και κάποιοι από το Ολυμπιακό Χωριό αλλά αν με συγκεκριμένα έργα έχει στόχο να αναδείξει η όποια Νέα Δημοτική Αρχή το Ολυμπιακό Χωριό. Διότι μόνο τα έργα πείθουν και όχι τα λόγια που ως γνωστόν είναι: "έπεα πτερόεντα" ακόμη και τα γραπτά!    

1 σχόλιο:

  1. Έχει κάποιος κάτοικος του Χωριού την άποψη ότι είναι στις προθέσεις των Υποψήφιων Δημάρχων, να βελτιώσουν και γενικώς να αναδείξουν το Ολυμπιακό Χωριό;

    Είμαι βέβαιος, ότι ούτε οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Χωριού μας το πιστεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή