Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΣΣΑΒΟΣ!

Συνάντηση με τον, ειδικό στα αντιπλημμυρικά έργα, καθηγητή Πανεπιστημίου Γιώργο Καραντούνια, ενόψει της σύνταξης του προγράμματος της παράταξης «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες», είχε στις 31 Αυγούστου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός.

Δηλαδή για να το καταλάβουν και οι Μενιδιάτες που πλημμυρίζουν, ότι το πρόβλημά τους δεν είναι η ανυπαρξία δικτύου ομβρίων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου αλλά η έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων!

Μα αν δεν κατανοούν το πρόβλημα στην πηγή του και τη διαδικασία επίλυσής του, είναι δυνατόν ποτέ να το λύσουν;

Η παροχέτευση των ομβρίων υδάτων αντιμετωπίζεται με έναν και μοναδικό τρόπο: Κατασκευή δικτύου ομβρίων αλλά ο κ. Κασσαβός ονειρεύεται αντιπλημμυρικά έργα, (που άραγε;) και σιγά μη φταίει η πυρκαγιά στην Πάρνηθα.

Αφού έκλεισαν ή στένεψαν όλα τα ρέματα χωρίς ταυτόχρονα κατασκευή δικτύου ομβρίων, περιμένουν να μην πλημμυρίζουν;
Κούνια που τους κούναγε.

Υ.Γ. και κύριε Κασσαβέ. Εσείς ως περιβαλλοντολόγος σας ικανοποιεί η αναγραφή του ονόματός σας στις γέφυρες της Λεωφόρου Κύμης και μάλιστα ανορθόγραφα; Δηλαδή η περιβαλλοντική σας ευαισθησία σταματάει στη μη κατασκευή βιολογικού σταθμού στο καζίνο;

1 σχόλιο:

  1. Από παλιά προεκλογική συνέντευξη του κυρίου Φωτιάδη!
    http://www.acharnet.gr/html/news/newsitem.php?newsid=138

    "Κάθε φορά που βρέχει πνιγόμαστε. Από το 1986 που συζητάγαμε για την δημιουργία σωστού συστήματος ομβρίων, έχουμε φτάσει στο 2006 και δεν έχει γίνει τίποτα. Από λίγο να έκανε κάτι ο κάθε Δήμαρχος, το πρόβλημα θα είχε λυθεί, αλλά τίποτα."

    Αλήθεια αυτός ως Δήμαρχος πόσα μέτρα αγωγών ομβρίων κατασκεύασε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή