Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝ, ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ!

Πρόσφατα ο Δήμαρχος Αχαρνών κύριος Παναγιώτης Φωτιάδης έκανε τον απολογισμό της 4ετίας του. Προσωπικά για τα έργα που αναφέρει ότι υλοποίησε, δεν έχω άποψη αλλά διαφορά στην καθημερινότητα στα 4 χρόνια που βρίσκομαι στο χώρο αυτό δε διαπίστωσα.

Τα πεζοδρόμια είναι της πλάκας έως ανύπαρκτα, Με την παραμικρή βροχή η πόλη πλημμυρίζει, η συγκοινωνία είναι για γέλια, παρόμοιες συνθήκες στάθμευσης στην πόλη συναντάς μόνο στην Κυψέλη και γενικά "τι να σου πρωτοθυμηθώ κρεμμυδάκι μου, κάθε μπουκιά και δάκρυ."
Εκείνο όμως το σημείο που καταντά απαράδεκτο και γελοίο είναι η αναφορά του για το Ολυμπιακό Χωριό:
Αντιγράφω: 


.....Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2006 η πολιτεία εγκατέστησε μέσα στον δήμο μας έναν ολόκληρο "δήμο"  10.000 κατοίκων ( Ολυμπιακό Χωριό ) χωρίς  αντίστοιχη χορήγηση  των απολογούμενων πόρων .

Δηλαδή ο ανύπαρκτος Δήμαρχος που εισπράττει επί 4 συναπτά έτη φόρους και Δημοτικά τέλη από τους  κατοίκους του Ολυμπιακού Χωριού  χωρίς ποτέ να είναι ανταποδοτικά όπως επιβάλλει η νομοθεσία, έχει το ΘΡΑΣΟΣ να ζητάει και τα ρέστα.

Ο ανύπαρκτος Δήμαρχος αντί να κάνει τεμενάδες στην Πολιτεία:
- που χάρη στην εγκατάσταση του Ολυμπιακού Χωριού, αξιοποιήθηκε μια ολόκληρη περιοχή που πριν ήταν πρίνοι και ασφάκες.
- Που χάρη στο Ολυμπιακό Χωριό αξιοποιήθηκε εμπορικά ένα μεγάλο τμήμα της Λεωφόρου Θρακομακεδόνων.
- Που χάρη στο Ολυμπιακό Χωριό δημιουργήθηκε η μεγάλη γέφυρα του Κηφισού και η Λεωφόρος Κύμης και εξυπηρετούνται χιλιάδες κάτοικοι των Αχαρνών καθημερινά καθώς και οι Θρακομακεδώνες.
- Με τη δημιουργία του Ολυμπιακού Χωριού οι Αχαρνές απέκτησαν 2 επιπλέον αστικές γραμμές, που αντί να εξυπηρετούν κυρίως τους κατοίκους του Χωριού, εξυπηρετούν στην πλειονότητά τους τους Αχαρνείς.

Ζητάει και τα ρέστα ο ανύπαρκτος Δήμαρχος.

ΘΑ ΤΑ ΛΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΈΣ!


Μαύρο στον Μαυρογιαλούρο Φωτιάδη! 


2 σχόλια:

  1. Για να είμαι ειλικρινής οι Μαυρογιαλούροι φθάνουν και περισσεύουν στις Αχαρνές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΙ ΑΔΥΝΑΜΗ ΜΝΗΜΗ.ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΡΟΜΑΚΤΤΙΚΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΙΣ 5 ΙΟΥΛΗ ΚΑΥΧΟΤΑΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΗ ΖΗΤΟΥΣΕ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΓΑΜΕ ΜΟΝΟ 53 ΕΚ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ.ΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤ.ΑΡΧΗ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή