Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ 4ΕΤΙΑΣ!

Σε καλαίσθητο φυλλάδιο κυκλοφόρησε ο Δήμαρχος Π. Φωτιάδης τον απολογισμό του έργου του, χρησιμοποιώντας μάλιστα και συνταγή ανώνυμου αναγνώστη του παρόντος Ιστολόγιου, ο οποίος του σύστηνε να εφαρμόσει στον απολογισμό το σύστημα: «πριν και μετά».

Πράγματι ο Δήμαρχος μας δείχνει την κατάσταση που επικρατούσε στο Δήμο Αχαρνών πριν αναλάβει και μετά το πέρας της επιτυχημένης 4ετίας του.

Το έργο του, όπως είναι φυσικό και επόμενο, θα εκτιμηθεί και θα αξιολογηθεί αναλόγως από τους κατοίκους/ψηφοφόρους της ευρύτερης περιοχής των Αχαρνών όπως και ανάλογη εκτίμηση - αξιολόγηση θα κάνουν και οι κάτοικοι – ψηφοφόροι του Ολυμπιακού Χωριού, οι οποίοι θα αξιολογήσουν το σοβαρό έργο του Δήμαρχου Φωτιάδη δηλαδή της πραγματοποίησης «Κούλουμα» στο  Ολυμπιακό Χωριό.

Πιθανόν ο κ. Δήμαρχος από υπερβολική σεμνότητα, δεν αναφέρει και το άλλο σπουδαίο έργο που υλοποίησε στο Ολυμπιακό Χωριό. Την τοποθέτηση των πινακίδων με τις ονομασίες των οδών. Καταπληκτική δουλειά παράδειγμα προς μίμηση από όλες τις Δημοτικές αρχές.

Ψηφίστε τον!
Για να έχετε και τη νέα χρονιά «Κούλουμα»!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου