Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ!

Από το φωτορεπορτάζ του Αχαρνοράματος!

http://www.acharnorama.gr/site/axarnes/polloi_oi_episimoi_apo_to_pasok_sta_egkainia_tou_panagioti_fotiadi_.html#

Πολλοί οι επίσημοι από το ΠΑΣΟΚ στα εγκαίνια του Παναγιώτη Φωτιάδη! 

Ιδού μερικοί εκ των επισήμων:


2 σχόλια:

  1. σωστα η ιδεολογιασου δεν σου επιτρεπη να τα βαλης με τηους γερμανους στα ναυπιγια πυ πληρρωσαμαι 4 δυς ευρο για υποβρηχεια που γερνου με την υποτελια που σε διακρηνη οσο παληκαρη παρουσιαζεσε απεναντη σε φτοχους ανθρωπους τοσο πιο πολη σκηβης μπροστα στους κονομημενους και ιδιετερα στους γερμανους ειμαι σηγουρος οτι σου αρεση ο αρης η κατι παρομιο και για να μην απορης για την ορθογραφια μου σε ενημερονο οτι ειμαι οικοδομοςυστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την ορθογραφία σου δεν απορώ ούτε σε κατηγορώ απλά σε λυπάμαι!
    Γιατί ως γνωστόν: Άνθρωπος αγράμματος ξύλο απελέκητο.

    Και εσύ στη ζωή σου φαίενται ότι προτίμησες τον εύκολο δρόμο δηλαδή το τεμπελίκι. Δε βάδισες 20 χιλιόμετρα πήγαινε έλα για να βγάλεις το Γυμνάσιο ούτε είχες όρεξη να διαβάσεις με λάμπα πετρελαίου Δημοσθένη. Αλλά φαίνεται ούτε και στην πορεία σου κάθισες να μελετήσεις λίγο παραπάνω, όπως έχουν κάνει χιλιάδες άλλοι Έλληνες, που δεν είχαν την ευκαιρία λόγω των περιστάσεων να ακολουθήσουν περισσότερες σπουδές. Εσύ όμως φαίνεται ότι προτίμησες και προτιμάς το καφενείο.

    Και αφού δεν κουράστηκες να μάθεις πέντε γκλίτσες γράμματα στη ζωή σου, είναι φανερό ότι ούτε τα γραπτά των άλλων μπορείς να κατανοήσεις και εύκολο θύμα γίνεσαι των δήθεν "επαναστατών" της δεξιάς τσέπης!

    Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ, που δεν το νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή