Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΕΜΕΙΣ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ!

Υποσχεθήκαμε φωτογραφίες και ρεπορτάζ για το Δημοτικό Κτήμα Αμυγδαλέζας, το οποίο από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε το ιδοκτησιακό καθεστώς το 1998, όλοι δήθεν αγωνίζονται για να το αξιοποιήσουν αλλά φευ!!!

Από το 1998 που η πρόταση του τότε Δήμαρχου Τάσου Μουστακάτου για κατασκευή πίστας "Φόρμουλα 1" που απορρίφθηκε, έπρεπ να περάσουν 6 ολόκληρα χρόνια για να ξαναπέσουν προτάσεις από τον τότε Δήμαρχο Στριφτό και που  προέβλεπε, μέσα από Διεθνή Διαγωνισμό, την ανάθεση κατασκευής θεματικού Πάρκου στο Δημοτικό Κτήμα Αμυγδαλέζα από  την Καναδική εταιρεία B. F. G. International Corp. αλλά έγινε του Κουτρούλη ο Γάμος.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αχαρνών Π. Φωτιάδης καταθέτει εξώδικο στην Δημοτική Αρχή, αναφορικά με την αξιοποίηση του κτήματος της Αμυγδαλέζας, το οποίο στάλθηκε στα πλαίσια κατά την άποψή του της προάσπισης των συμφερόντων του Δήμου και για να μη βρεθεί προ τετελεσμένων γεγονότων.

Και το ζήτημα παραπέμπεται στις ελληνικές καλένδες.
                                                          Η ΕΙΣΟΔΟΣ!
 

Θάχει και συνέχεια!
Πάντως οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι το θυμούνται το κτήμα στις διάφορες προεκλογικές περιοδείες, μονο που μετά τοποθετείται ευλαβικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

1 σχόλιο:

  1. Ωραία!
    Έκανε τον περίπατό του συν γυναιξί και τέκνοις ο συνδυασμός του κ.Ντούρου!
    Από το Δημοτικό Κτήμα της Αμυγδαλέζας πέρασαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή