Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ!

Διαβάζοντας το δελτίο τύπου της Αγωνιστικής Προοδευτικής Κίνησης Θρακομακεδόνων, η οποία συμπράττει με το Λαϊκό Αγωνιστή Βασίλη Τοπαλλιανίδη, τον Τσε Γκεβάρα των Αχαρνών, μεταξύ των άλλων επαναστατικών αφορισμών διατυπώνει και τα εξής πρωτοποριακά:

1.  " η ανάπτυξη ενός Δήμου δεν εκφράζεται με έργα βιτρίνας και δεν μπορεί να επιτευχθεί μέσα στα όρια ενός Δήμου ή μιας Περιφέρειας"
και
2. "Ο λαός να συνειδητοποιήσει ότι η μόνη σταθερή αξία είναι η πάλη για την αλλαγή των συσχετισμών και την ανατροπή εκείνης της εξουσίας που θέλει τη συγκέντρωση του πλούτου σε λίγα χέρια, που λειτουργεί σε βάρος της λαϊκής πλειοψηφίας, που δεν τοποθετεί στο επίκεντρό της τις σύγχρονες και συνολικές λαϊκές ανάγκες, την ισόμετρη οικονομική ανάπτυξη".

Δηλαδή κατά πρώτο τζάμπα ψηφίζουμε Δημάρχους και Περιφερειάρχες, διότι δεν είναι σε θέση να υλοποιήσουν αναπτυξιακά προγράμματα προς όφελος των Δημοτών και των πολιτών γενικότερα αφού η  κεντρική εξουσία στηρίζει την πλουτοκρατία και όχι το Λαό. Βεβαίως το ίδιο αντικειμενικά θα ισχύει και για τους Δημάρχους που εκλέγει το ΚΚΕ και κακώς συμμετέχει το ΚΚΕ στις αυτοδιοικητικές διαδικασίες αφού έτσι και αλλιώς άχρηστες  είναι.

Και κατά δεύτερο και σημαντικότερο, μας καλεί να καταργήσουμε, (υποθέτω όχι μέσω των αυτοδιοικητικών εκλογών), το υφιστάμενο  πολιτικοκοινωνικό σύστημα της Πλουτοκρατίας και να εγκαθιδρύσουμε τη Λαϊκή Δημοκρατία.

Με  τον ήλιο τα βγάζω με τον ήλιο τα βάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;

5 σχόλια:

  1. Θεωρούσα ότι μεταγραφές γίνονται μόνο στο αθλητικό στερέωμα αλλά φαίνεται ότι το Αχαρναϊκό Πεδίο πρωτοτυπεί ακόμη και σε αυτόν τον τομέα.
    Μετά την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, το οποίο υπόσχεται ο Βσίλης Τοπαλλιανίδης, ο Γιάννης Κασσαβ΄ςο πρωτοστατεί στις μεταγραφές ύποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων από τους άλλους συνδυασμούς.
    Για λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα:
    http://menidiatikovima.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήλωσε η κ. Παπαρήγα ότι στο Β΄Γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών το ΚΚΕ συστήνει επίσης Λαϊκή Συσπείρωση.

    Δηλαδή τους οπαδούς και τα μέλη του ΚΚΕ μάλλον η κ. Παπαρήγα τους θεωρεί άβουλους και άνευ διαλεκτικής σκέψης και θεωρεί υποχρέωσή της να τους το υπενθυμίζει συνέχεια. Αφού το ΚΚΕ από το 1986 έχει επιλέξει αυτήν την τακτική,(με εξαίρεση την περίοδο των ντολμαδακιών), ακόμη να το καταλάβουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άβουλοι και άνευ διαλεκτικής σκέψης είναι αυτοί που κρίνουν με παρωπίδες...το ΚΚΕ έχει σταθερή πολιτική γιατί βασίζετε σε ιδεολογία! Δεν μοιράζει ψήφους τη δεύτερη Κυριακή .Αλίμονο σε αυτούς που δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει σοσιαλισμός και καπιταλισμός και συνεχίζουν και ψηφίζουν ψεύτες και κλέφτες!! έχεις καταντήσει γραφικός.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε Αναγνώστη!

    Όσον αφορά τον υποφαινόμενο, σας πληροφορώ ότι έχετε άγρια μεσάνυχτα, τόσο, που δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Όπως επίσης σε άγρια μεσάνυχτα βρίσκεται ιδεολογικά και η σημερινή ηγεσία του ΚΚΕ τόσο όσον αφορά το διαλεχτικό υλισμό όσο και κυρίως τον ιστορικό.

    Εάν βεβαίως κρίνω την τακτική που ακολουθεί, ούτως ώστε να επιτευχθεί ο στρατηγικός στόχος του Σοσιαλισμού, θα έλεγα ότι απέχει παρασάγγας από το στόχο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μια χαρά βολεύονται!

    Πάντως τη μόνη ιδεολογία, που έχει και εκφέρει η σημερινή ηγεσία του "Κ"ΚΕ, είναι αυτή της Λιάνας Κανέλλη.

    Υ.Γ. 1 Το που θα ρίξει το ψήφο το "Κ"ΚΕ και εσείς προσωπικά, ποσώς με ενδιαφέρει. Μπορείτε να τον σερβίρετε με τα ντολμαδάκια της Κυρίας Μαρίκας Μητσοτάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπες καλύτερα σε κανένα μπλογκ της κοκκινοσκουφίτσας γιατί εδώ που μπήκες είναι πολύ κακός ο λύκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή