Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Φαίνεται ότι όλα βαίνουν καλώς στις Αχαρνές!
Για 4 χρόνια η Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Τσέλιγκα, έλυσε όλα τα σοβαρά προβλήματα του Δήμου και τώρα με τον αέρα της επιτυχημένης Δημαρχίας θα ολοκληρώσει το έργο της με τη νέα θητεία.
Τα πάντα έχουν μπει σε τάξη!
Πλημμύρες; Οικτρές συκοφαντίες των πολιτικών εχθρών του κ.Φωτιάδη!
Ιδού η αλήθεια: 
"....Με στρατηγικό σχεδιασμό θωρακίσαμε την πόλη με αντιπλημμυρικά έργα.
Ποιος δεν θυμάται το  τραγικό πρόβλημα που προκαλούσαν οι πλημμύρες στην πόλη μας κάθε χρόνο;"....     


Καθαριότητα; 
Η απάντηση του Δήμαρχου είναι αφοπλιστική: ".....Παραλάβαμε μια πόλη με σωρούς σκουπιδιών, με 3 απορριμματοφόρα. Σήμερα, η μεγάλη σε έκταση και σε πληθυσμό πόλη μας διαθέτει για πρώτη φορά  σύγχρονο στόλο οχημάτων με 22 απορριμματοφόρα και καθημερινή αποκομιδή καθώς και πρωτοποριακό πρόγραμμα ανακύκλωσης με 1.000 κάδους. Τώρα, μπορούμε να μιλάμε για την εικόνα μιας σύγχρονης πόλης, που πιστεύει στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της χωρίς πλέον να ντρεπόμαστε γι’αυτήν......."

 Οικονομικά;
Ιδού η αλήθεια:
...ΜΟΝΟ το Σύνολο των  χρεών και των δανείων που μας παρέδωσαν ήταν 170 εκατομμύρια €. Οφείλετε λοιπόν να γνωρίζετε ότι από αυτά τα χρήματα δεν δαπάνησαν οι προκάτοχοι μας ούτε ένα σχεδόν ευρώ για υποδομές που τόσο είχε ανάγκη αυτή η πόλη.....
Πόσα είναι τα χρέη σήμερα; Θα το μάθουμε από τον επόμενο Δήμαρχο μια και ο Νυν σταμάτησε στα χρέη του προηγούμενου.

Μπορεί κανείς να αμφιβάλει για την κατασκευή νέου νεκροταφείου; Ορίστε τι λέει ο Δήμαρχος για να πάψουν οι καλοθελητές να τον απαξιώνουν.
"...Τιμήσαμε και είμαστε περήφανοι για αυτή τη δέσμευσή μας απέναντί σας, σεβόμενοι τις ιδιαίτερες ευαισθησίες σας, και προχωρήσαμε στη χωροθέτηση του 3ου Νεκροταφείου, επιλύοντας με αυτόν τον τρόπο ένα χρόνιο, χρονίζον θρησκευτικό και κοινωνικό πρόβλημα της περιοχής μας...."

Το ότι με την πρώτη καλή βροχή επέπλεαν τα φέρετρα, είναι δευτερεύον ζήτημα.
Τέλος για να μη μακρηγορώ για όλα τα επιτεύγματα του Δήμαρχου στη διάρκεια της 4ετίας μπορείτε να τα μελετήσετε, να τα εμπεδώσετε και φυσικά να του δώσουμε την ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο του στην ιστοσελίδα:
http://www.acharnorama.gr

Υ.Γ. Πάντως για το Ολυμπιακό Χωριό μπορούμε να πούμε ότι ο Τσέλιγκας εφήρμοσε τακτική:  ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ και γενικώς επεκράτησε η σιωπή των αμνών!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου