Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ!

Διαβάζω στο http://www.acharnorama.gr/ δηλώσεις του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Σ. Ντούρου.

Θα σταθώ σε τρία σημεία:
1. "Γι’ αυτό δεν περνάει μέρα που να μην παρουσιάσουμε λύσεις και προτάσεις με σαφές περιεχόμενο και στοιχεία και όχι ευχολόγια".

Πάντως για να βρούμε τις λύσεις και τις προτάσεις του κ.Ντούρου μάλλον θα πρέπει να γίνουμε περιφερόμενο εκλογικό κοινό για να ακούσουμε που παρουσιάζει όλες αυτές τις προτάσεις και λύσεις, διότι εμείς το μόνο που διαβάζουμε είναι η κατασκευή της Λιμνοδεξαμενής για να λύσει το πρόβλημα των ΡΟΜΑ, γιατί το πρόβλημα των ομβρίων με τις συγκεκριμένες προτάσεις του ουδέποτε θα λυθεί.  

2. "Οι εκλογές και η μάχη των προβλημάτων κερδίζονται με προγράμματα, επάρκεια στελεχών και ικανότητες".

Καλά για το πρόγραμμα ακόμη δεν το είδαμε Γιάννη το βαπτίσαμε.

Όσον αφορά την επάρκεια των στελεχών και την ικανότητά τους, προσωπικά τους ανθρώπους δεν τους γνωρίζω, για να έχω άποψη επί αυτών των ιδιοτήτων των αλλά υποθέτω, για να το λέει ο κ. Ντούρος θα είναι βέβαιος όχι μόνο για την ικανότητα και επάρκεια των δικών του υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων αλλά και για την ανικανότητα και ανεπάρκεια των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων των άλλων παρατάξεων. Διότι διαφορετικά δηλαδή στην περίπτωση, ότι όλοι όλων των συνδυασμών είναι ικανοί και επαρκείς, τότε ως προς τι ο χαρακτηρισμός των δικών του Υποψηφίων, αν δεν έχει μέτρο σύγκρισης με τους άλλους υποψήφιους;  

3. «Για την πόλη μας» δεν πρόκειται να λάβει μέρος σε καμία υπόγεια ή παρόμοια συνεργασία με άλλες παρατάξεις. ".

Για τη συνεργασίες στο Β΄γύρο, ο οποίος μετά βεβαιότητος θα υπάρξει, θα συστήναμε το εξής λαϊκό απόφθεγμα:  κ. Ντούρο. Μεγάλη μπουκιά φάτε, μεγάλο λόγο μη λέτε.

1 σχόλιο:

  1. Καλά!
    Εκεί στο συνδυασμό του κ. Ντούρου δεν βρίσκεται κάποιος να τους συστήσει: ότι τα περί ποιότητος, ικανότητος, επάρκειας, τιμιότητος, εκλεκτικότητος και λοιπών χαρισμάτων των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, δεν αποτελεί και το πιο "έξυπνο" προεκλογικό σύνθημα;

    Γιατί αυτή η ιστορία πολύ μου θυμίζει το γνωστό παραμύθι της Κουκουβάγιας και της Πέρδικας: περί της ομορφιάς των τέκνων τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή