Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ!

Η ανακύκλωση είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στην πολιτική είτε πρόκειται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση είτε πρόκειται για την Κεντρική Πολιτική Σκηνή.

Σύμφωνα με το εγκυκλοπαιδικό λεξικό της "Πάπυρος  Λαρούς" η ανακύκλωση ορίζεται ως η δραστηριότητα κατά την οποίαν ένα προϊόν επαναχρησιμοποιείται ή επανεισάγεται στην παραγωγική διαδικασία από την οποία προήλθε.

Κατ΄επέκταση η ανακύκλωση στην πολιτική είναι η κατ΄εξακολούθηση εμφάνιση ή επανεμφάνιση κατά διαστήματα των ιδίων προσώπων (προϊόντων).
Για παράδειγμα η επανεμφάνιση των δύο εκ των 5 Υποψηφίων Δημάρχων το 1998.


Αν βέβαια προσθέσουμε και τη 15ετή παρουσία του Κασσαβού, την 10ετή τουλάχιστον του Τοπαλλιανίδη είτε ως Υποψηφίου Δημάρχου είτε ως Υποψήφιου Βουλευτού, την οκταετή του Θέμη Οικονόμου ως  Δήμαρχου και τη 17ετή  παρουσία του Π. Φωτιάδη είτε ως πολιτευτή είτε ως Βουλευτή είτε ως Δημάρχου, παίρνουμε μια έννοια της πολιτικής ανακύκλωσης των ίδιων προϊόντων στο Δήμο Αχαρνών.

Άντε καιρός να βγει και κανένα καινούργιο ΜΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ προϊόν στην περιοχή!

2 σχόλια:

  1. Πολύ εύστοχο αρθρο κ.Vatopedine! Με την άδεια σας θα ήθελα να αντιγράψω ενα κόμματι του άρθρου σας και στο δικό μου χώρο, αναφέροντας φυσικά το ηλεκτρονικό σας ιστολόγιο σαν πηγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή