Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!

Προγράμματα ακούω και προγράμματα δεν βλέπω, εκτός αν μας τα κρατούν για έκπληξη!

Βέβαια πρέπει να διευκρινίσω ότι συμμερίζομαι την άποψη που θεωρεί ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει αλλά επισημαίνω ότι πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να ωριμάσει το φρούτο στο δέντρο και να πέσει, πέρα από το γεγονός ότι υπάρχει και ο κίνδυνος να το φάνε οι καρακάξες πριν προλάβουμε να το καρπωθούμε!

Υ.Γ. Λέτε αδίκως τα ψάχνουμε στο διαδίκτυο και να υπάρχουν στα εκλογικά κέντρα των Υποψηφίων και πρέπει να τα επισκεφτούμε για να γνωριστούμε καλύτερα;

3 σχόλια:

  1. Βεβαίως εξαιρούμε τον κύριο Στριφτό!
    Αυτός μας τα είπε όλα!
    Τι έκανε και τι θα κάνει!
    Ειδικά για Ολυμπιακό Χωριό, οι συνταξιούχοι θα τον ευγνωμονούμε!
    Θα μας φτιάξει ΚΑΠΗ που τόσο μας λείπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για κατέβα, Βατοπεδινέ, λίγο εδώ κάτω στη γη να σου πω εγώ για τα προγράμματα, που ψάχνεις.

    Εμείς εδώ στη γη τα προγράμματα τα έχουμε για να υπάρχουν. Σαν απαραίτητο αξεσουάρ του κάθε υποψήφιου για οπουδήποτε. Πρέπει απλώς να τα έχουν. Δεν ξέρω γιατί. Ως ασπίδα προστασίας ή ξίφος υποθέτω. Όχι πως τα κρατάνε στη συνέχεια, όχι. Τα χρησιμοποιούν τώρα και μετά τα πετάνε. Τα έχουν για σας, τους ταξιδιώτες στο χρόνο που μας επισκέπτεστε κάθε τέσσερα ή πέντε χρόνια. Σας φοβούνται πολύ. Τους τρομάζετε. Αλλά εσείς ψάξτε. Άντε και τα βρήκατε. Τι κερδίσατε; Είναι γραμμένα σε γλώσσα… γραμμική. Την ξέρεις τη γλώσσα αυτή, Βατοπεδινέ; Ούτε κ΄εγώ. Άκουσα όμως, πως δεν είναι δύσκολη. Απλώς μαθαίνεις γραμμές. Πρώτα μαθαίνεις τη γραμμή του κόμματος, ύστερα τη γραμμή της φαμίλιας και μετά τη γραμμή του συμφέροντος. Όταν τις μάθεις όλες, ψηφίζεις. Τα προγράμματα είναι ένα μεγάλο παραμύθι, πολλά παραμύθια, πολύ και οι παραμυθάδες.
    Καλή σου τύχη ταξιδιώτη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως, τι νόημα έχουν τα προγράμματα; Η χρήση τους αφορά μόνο την εξυπηρέτηση του κομματικού και όχι του πολιτειακού συμφέροντος.

    Και γιατί ένα πολίτης να ζητά από τον επικείμενο διαχειριστή της πολιτείας του ένα "πρόγραμμα", ένα σχέδιο Α,Β,Γ που εκπληρώνοντάς το θα δείξει την αποτελεσματικότητά του, την φερεγγυότητά του;

    Αφού κάποιοι είναι ζώα στάνης, λοιπόν, διαλέγουν το παραμύθι.

    Αλλά, βρε Ανώνυμε, αν δε σου αρέσει αυτή η ανήθικη και παραταξιακή πολιτεία και αφού εκφανώς έχεις ολοκληρώσει την εκτίμησή σου για το μέλλον της, γιατί δεν πας στο βουνό; Με μια δορυφορική για τα αγαπημένα σου προγράμματα της τηλεόρασης (που είναι πιο φερέγγυα)καθάρισες, ούτε ανήθικοι πολιτικοί, ούτε προβλήματα. Σκοπός σου, το τέλος σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή