Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ!

Όταν σχεδιάστηκε να κτιστεί το Ολυμπιακό Χωριό, ως πρότυπη πόλη κλπ κλπ κλπ, σήμαινε αυτόματα μια πόλη που θα λειτουργούσε αυτόνομα και δε θα αποτελούσε μια συνοικία του Δήμου Αχαρνών. Για αυτό άλλωστε προβλέπονταν διάφορες υποδομές που την καθιστούσαν ούτως ή άλλως αυτόνομη. Άλλες από τις προβλεπόμενες  υποδομές έγιναν άλλες δεν έγιναν. Η ουσία όμως παραμένει η ίδια. Οτιδήποτε κατασκευάστηκε είναι πασιφανές ότι δεν κατασκευάστηκε ούτε προς χρήση των κατοίκων των Κουκουβαούνων ούτε για τους κατοίκους της Άνω Βρυσούλας αλλά προς χρήση των κατοίκων του Ολυμπιακού Χωριού. Στις υποδομές αυτές ανήκουν και οι αθλητικές εγκαταστάσεις. Και αυτό θα έπρεπε να το συνειδητοποιήσουν καλά οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι.

Είναι απορίας άξιο ότι οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι, όσοι τουλάχιστον έχουν αναφερθεί επισήμως είτε γραπτά είτε προφορικά, υπόσχονται τις εγκαταστάσεις στους άλλους σαν να μην υφίστανται κάτοικοι ή αθλητικά σωματεία στο Ολυμπιακό Χωριό. 

Αυξάνεται δε περισσότερο η απορία, όταν διαπιστώνεται ότι θέλουν μεν τις εγκαταστάσεις αλλά τη συντήρηση και γενικώς τα έξοδα λειτουργίας να τα αναλάβει η Πολιτεία.

Παρά το γεγονός ότι οι αντιδράσεις μας ως προς τις εξαγγελίες των Υποψηφίων Δημάρχων είναι χαλαρές, έχω την πεποίθηση ότι την κατάλληλη στιγμή, όποιος από τη Νέα Δημοτική Αρχή τολμήσει να αποκλείσει τα σωματεία και τους κατοίκους από την ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, θα μας βρει απέναντι! Ελπίζω.

  

1 σχόλιο:

  1. Πολύ σωστά το θέτεις. Η προτεραιότητα στη χρήση(και όχι η αποκλειστική χρήση, όπως προβακατόρικα μας χρεώνουν κάποιοι) ανήκει στους κατοίκους του Ολυμπιακού Χωριού.

    Όποιος δεν το καταλαβαίνει θα μας βρει ΔΥΝΑΜΙΚΑ απέναντι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή