Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΚΥΡΙΟΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΙΚΡΑΙΝΕΙ!

Παρακολουθώντας χθες την εκπομπή του κυρίου Τριανταφυλλόπουλου, η οποία εκτός των άλλων, είχε θέμα και για το σκάνδαλο του Ολυμπιακού Χωριού.

Στην εκπομπή αυτή παρευρέθησαν και 2 μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Κατοίκων, οι οποίοι έθεσαν διάφορα ζητήματα που μας απασχολούν.

Σε ερώτηση του κ. Τριανταφυλλόπουλου γιατί ο Σύλλογος δεν προέβη σε μηνυτήρια αναφορά, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου απάντησαν ότι κάποιοι κάτοικοι το έκαναν.  

Με λυπεί αφάνταστα το γεγονός, ότι από τα χείλη των εκπροσώπων μας δεν ειπώθηκε η αλήθεια.
Η πραγματικότητα είναι ότι η Μ.Κ.Ο . «Ολυμπιακό Χωριό – Σύγχρονη Πρότυπη Πόλη» το έκανε. Και όπως γράφει στην ιστοσελίδα της:
«…και προ του κινδύνου της πλήρους απαλλαγής των εργολάβων από τις υποχρεώσεις τους, κατατέθηκε την 5η Αυγούστου 2010 αναφορά – καταγγελία κατά παντός υπευθύνου στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου».

Συνεπώς, μηνυτήρια αναφορά δεν έκαναν αόριστα κάποιοι κάτοικοι αλλά ένας νόμιμος φορέας, όπως είναι και το πρέπον.

Προσωπικά δε γνωρίζω τους κατοίκους που ίδρυσαν και ασχολούνται με τη Μ.Κ.Ο.και δε με ενδιαφέρει ποιος θα έκανε τη μηνυτήρια αναφορά, αρκεί που έγινε και είναι προς τιμή αυτών που την έκαναν.

Οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Συλλόγου των κατοίκων, (τους οποίους επίσης δε γνωρίζω προσωπικά), θα έπρεπε να έχουν το θάρρος της αληθινής απάντησης, η οποία θα έπρεπε να ήταν: «Ναι κ. Τριανταφυλλόπουλε έγινε μήνυση, από τη ΜΚΟ του Ολυμπιακού Χωριού.

Η παραδοχή της αλήθειας δεν είναι ντροπή. Αντιθέτως μας δίνει τη δυνατότητα να διορθωθούμε προς το καλύτερο. Ουδείς αλάνθαστος.

2 σχόλια:

  1. "Τα του Καίσαρος Καίσαρι". Ευχαριστούμε για την αναγνώριση. Και μεις κάνουμε την αυτοκριτική μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικά θεωρώ ότι η ενέργεια της ΜΚΟ ήταν η πρέπουσα και αυτό πρέπει να αναγνωριστεί χωρίς μικροπρέπειες και σκοπιμότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή