Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΟΔΥΝΕΝ ΟΡΟΣ ΕΤΕΚΕ ΜΥΝ


Μετά  το πρόγραμμα του Υποψήφιου Δήμαρχου κ. Στριφτού, δόθηκε στη δημοσιότητα και το πρόγραμμα του  Υποψήφιου Δήμαρχου κ. Κασσαβού.

   Τι προβλέπει το Πρόγραμμα του κ. Κασσαβού για το Ολυμπιακό Χωριό
  
*       Θα αναβαθμίζει και θα βελτιώσει τις υπηρεσίες καθαριότητας
*        Θα συντηρήσει τους χώρους πρασίνου
*        Θα θέσει σε λειτουργία το κολυμβητήριο και τις αθλητικές εγκαταστάσεις 
*       Υποστηρίζει τη λειτουργία Αστυνομικού Τμήματος
*       Θα συμβάλει στην ανάπτυξη του εμπορικού κέντρου με έμφαση στις εμπορικές λειτουργίες, στην αναψυχή και την κοινωνική εξυπηρέτηση

Ο κ. Κασσαβός είτε αγνοεί είτε κάνει πως αγνοεί, ότι αφενός οι αθλητικές εγκαταστάσεις, (εκτός του Κολυμβητηρίου) λειτουργούν, κι αφετέρου πριν ακόμη πατήσει κάποιο κουμπί για να πάρουν μπρος  προηγουμένως πρέπει να έρθουν στην κυριότητα του Δήμου. Αν όμως ήταν τόσο εύκολο θα τις είχε πάρει και η απερχόμενη Δημοτική Αρχή. Συνεπώς ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κασσαβός εκτός της μεγαλοστομίας, δεν έχει κανένα πρόγραμμα που να προβλέπει τον τρόπο μεταβίβασης από τον ΟΕΚ στο Δήμο ΚΑΙ τη χρηματοδότηση για τη λειτουργία και τη συντήρηση των εγκαταστάσεων. Φυσικά, και με επιδεικτικό τρόπο, αγνοεί την ύπαρξη των κατοίκων και των αθλητικών σωματείων που λειτουργούν στο Χωριό, διαφορετικά θα αναφέρονταν με ποιο τρόπο σκοπεύει να χειριστεί τα αθλητικά σωματεία και τους κατοίκους σε σχέση με τη χρήση των εγκαταστάσεων. 

Για την καθαριότητα κι εδώ φαίνεται να αγνοεί ο Υποψήφιος Δήμαρχος ότι για τους φόρους που πληρώνουν οι Δημότες ισχύει η ανταποδοτικότητα. Δηλαδή δεν μπορεί να υπόσχεται κάποιος Υποψήφιος  Δήμαρχος το αυτονόητο δηλαδή τις  υποχρεώσεις του Δήμου ως προς την καθαριότητα, τη συντήρηση των κοινόχρηστων χώρων και τον δημοτικό ηλεκτροφωτισμό. 'Ελεος.

Επίσης στην περίπτωση της συντήρησης του πρασίνου κ. Κασσαβός φαίνεται, ότι αγνοεί την ύπαρξη της Πράσινης Ζώνης, όπως άλλωστε είναι χαρακτηρισμένη από το Π.Σ. του Ολυμπιακού Χωριού. Συνεπώς ούτε εδώ φαίνεται να έχει κάποιο σχέδιο, διότι γενικά η λέξη συντήρηση του πρασίνου, δεν καλύπτει σε καμιά περίπτωση την Πράσινη Ζώνη, για την οποία απαιτούνται πολύ περισσότερα πράγματα και κυρίως χρήματα για να είναι πράσινη και όχι φαιά όπως είναι σήμερα.

 Όσον αφορά το Εμπορικό Κέντρο αντί να χρησιμοποιεί τη λέξη «συμβάλλει», η οποία είναι άνευ ουσίας, διότι ούτε το έργο αποφασίζει ο Δήμος ούτε το χρηματοδοτεί άρα δεν μπορεί να συμβάλλει. Όμως θα μπορούσε να αναφέρει στο πρόγραμμά του  τι λέξη «πίεση» για να υλοποιηθεί το έργο.
  
Ένα ακόμη πρόγραμμα για το πρόγραμμα.

         

1 σχόλιο:

  1. Φαίνεται, ότι οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι γνωρίζουν την εξαίρετη αστική συγκοινωνία που έχουν οι κάτοικοι του ολυμπιακού Χωριού και επομένως δεν υπόσχονται βελτιώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή